Memories Beluga caviar, athletes and sports girls,

Memories: Beluga caviar, athletes and sports girls, the Ocean, the Lambada dance. Воспоминания: чёрная икра, спортсмены и спортсменки, океан, ламбада. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . .* . .* . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . .* . . . . .* .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . \. .* . . .* . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . o. . . . . .o . . . . . . . .
. . . . \. *. . . . .* ./ . \о/. \о/. \о/. \о/. .uuuuuuuuuu . . . . . . .\ . . . ./ . . . . . . . . . . . . .
. . . . .|. . . *. . . . | . . /\. . /\. . /\. . /\. . uuuuuuuuuu. . .- - -  . \. . /.- - - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .|.* . . . . . . | . .\о/ .\о/ .\о/ .\о/ . uuuuuuuuuu. . . . . . . . . \/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .|. .*. . *. * | . . /\. . /\. . /\. . /\. . uuuuuuuuuu. . . . . . . . ./.\ . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .|. *. *. . *. | . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . / . . \. . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . == == == . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . / . ./\ . \. . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . /. .\ . \. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . * . . *. . .* . . *. . . . . . . . . . . . . . . ./ . ./ . . . \. .\ . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . * . . *. . .* . . * . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . *. . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



February 16, 2022 21:24

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{2805.
MMDCCLXXV. }


Рецензии