A girl student looks at a cart with money. Студент

A girl student looks at a cart with money. Студентка смотрит на тележку с деньгами. A work of the East-Republican fine internet-art.




. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . .
. . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . .
. . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . .
. . . . . . | . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . .
. . . . . . | . . . . . . . . . . . . . . . . . .=== === . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . .
. . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . === . . . . . ===. .- - - - - - - - - - - - - - - -| . . .
. . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . .\ .===. .===. . . /.| . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . .
. . . . . . |- - - - - - - - - - - - . . \. . . . === . . . /. .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . .
. . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . .| . .\ === . . . . . /. . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . .
. . . . . . | . . . . . . . . . . . . . . |. . . \. . . .=== ./ . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . .
. . . . . . | . . . . . . . . . . . . . . | . . . .\ .=== . /. . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . .
. . . . . . | . . . . . . . . . . . . . . |. . . . |. . . . . . |. . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . .
. . . . . . | . . . . . . . . . . . . . . |. . . O. . . . . .O . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . o . . . . .
. . . . . . - |.- . . . .
. . . . . . ./ \ . . . . .
University girl student,
citizen of Russia
. . . студентка,. .
. .гражданка России


February 18, 2022 09:09

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2808.
MMDCCLXXVIII. }


Рецензии