The canal clearance. Расчистка канала. A work of t

The canal clearance. Расчистка канала. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . .О . . . ./ . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . \.. . /. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . ._ _ _ \./. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . / \. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . /. . .\. . . . . . . . . . . . . . . .
 . . . . . . \. . . . О . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . .\. . . . . . . . . . . . . . . . .
 . . . . . . . \. . /. .  . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 . . . . . . . .\ /_ _ _ . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . .| . . .  . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . .| . . .  . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . / \. . . . . . . . . . . . . || . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . /. . .\. . . . . . . . . . . . || . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . /. . . . .\ . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . ||. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



February 26, 2022 22:44

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2826.
MMDCCXCVI. }


Рецензии