Tens of millions of new high-tech jobs space techn

Tens of millions of new high-tech jobs (space technology, fuel complex, digitalization). Десятки миллионов новых высокотехнологичных рабочих мест (космические технологии, ТЭК, цифровизация). A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. \________________ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. ________________/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. / . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . ..|/ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . __. __. __. __. . . ___________. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. .| |. .| |. . |.| . |. . .()__________) . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. .| |. .| |. . |.| . |. . . ___________. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. .| |. .| |. . |.| . |. . .()__________). . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. .| |. .| |. . |.| . | . . ___________. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. .| |. .| |. . |.| . |. . .()__________). . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. .| |. .| |. . |.| . |. . .___________ . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |_.| |_.| |__|.|_ |. . .()__________). . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
. . . . . . . . . . . . . digital platform . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . цифровая платформа. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



February 27, 2022 09:10

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2827.
MMDCCXCVII. }


Рецензии