Я - син Природи

              У Біблії говориться: «І сказав Господь Бог: Ось, Адам став як один із Нас (богів багато?), бо пізнав Добро та Зло; і тепер як би він не простягнув руки своєї, і не взяв також від Дерева Життя, і не скуштував, і не став жити вічно».


               Якщо Господь Бог є істотою безсмертною, то йому не має сенсу побоюватися можливого безсмертя Адама і виганяти його з Раю. Господь Бог єврейський – смертний, тому він прогнав Адама, який одержав потенційну можливість перетворитися на істоту безсмертну.


             Я – син природи. Я звертаюся до дощової хмари і прошу її припинити лити на землю воду, або ж - розірватися на дві частини і обійти мене з двох боків, або створити парасольку наді мною. Дощова хмаринка виконає моє прохання, бо я – брат її, бо вона і я – діти однієї Природи! А ви кажете: "Магія". Ніякої магії немає в мене, а є в мене любов до своїх батьків та до своїх братів, бо всі члени природи Землі – мої батьки та мої брати водночас.


             Мудрим людям відома закономірність: «Недоучка небезпечніший за дурня». Вчений-недоучка, але дипломований, якому кодло таких же дипломованих недоучок привласнило звання «талановитого вченого», таїть у собі потенційну загрозу всьому людству, яка, як правило, обов'язково виявиться у дії.


             Громадські організації, що ведуть паразитичний спосіб життя, вигадали релігії, засновані на світобудові, в якій Суб'єкт є головною дійовою особою і диктатором всієї системи світобудови – це крайність, яка стверджує право на рабовласництво.


             Офіційна наука, яка є породженням та слугою єврейського расизму, спочатку робила лженаукові висновки, ґрунтуючись на єврейських релігійних канонах. Але факти – річ уперта, тому під тиском незаперечних фізичних законів офіційна наука поступово уникала релігійних канонів і дійшла іншої крайності: «Головна дійова особа у світобудові – Об'єкт, але не Суб'єкт».


             Релігія штовхає Людство у бік суб'єктивізму, а наука штовхає Людство у бік об'єктивізму. Людство, подібно до корабля, що пливе в бурхливому океані, «розгойдується» в бурхливому хаосі взаємовиключних понять, що диктуються наукою та релігіями, а це вигідно паразитократії, бо істот, які втратили орієнтування, легко грабувати і поневолювати. Якби офіційна наука знайшла Золоту Середину між Об'єктом і Суб'єктом, тоді вчені мужі дійшли б висновку, який зрозумілий навіть неповнолітньому, але психічно нормальному юнакові: «Суб'єкт і Об'єкт у Всесвіті рівні, бо якщо хтось із них матиме домінантне становище , тоді затверджуватиметься диктат однієї дійової особи над іншою, що викличе реакцію у відповідь, бо «дія породжує протидію», а це призведе Всесвіт до самознищення».


             Виходячи з цього законоположення, слід зробити висновок про те, що існують Закони Природи, які свідчать: «Домінантний стан будь-якого органу системи зруйнує систему, тому тривалість існування системи прямо залежить від якості гармонійних взаємин між органами системи».


             Слід зазначити… Що, свідомість людини є колективною свідомістю всіх органів та клітин тіла людського. Що, Вищий Розум Всесвіту (Логос) не є окремим органом Всесвіту (Богом), а є Колективною Свідомістю всіх без винятку членів Всесвіту, де іскра свідомості кожної частки всесвіту (людини, тварини, рослини, молекули, атома) є невід'ємною частиною Логосу! Що, створюючи органи управління нацією, ви підписуєте смертний вирок нації, а створюючи колективну свідомість нації (Духовний Центр Нації), ви відкриваєте національному колективу двері до Світу Безсмертя.


              Дієвість вищевказаних Законів Природи виразно проявляється у земній Природі, яка катастрофічно швидко вмирає під диктатом Бізнес-Звіра, як і національні культури. Якби Вищі Наукові інстанції офіційно визнали вищезгадані Закони Природи, як фундамент для національних та державних конституцій, тоді Міжнародний Конгрес Вчених, проявляючи гуманність, у законодавчому порядку заборонив би прояв будь-яких форм паразитизму, курвізму та ксенократизму, таких як: інтернаціоналізація, інтервенція, інтеграція, експансія і т.п.


              Мормони-євреї ґентелами називають неєвреїв. Gentil – благородний, гарний, витончений; gentio – язичник. Якщо євреї не вважають себе ґентелами, тобто, людьми, тоді, це таємниця, яку рекомендується розкрити негайно, бо зволікання смерті подібне.


Рецензии