Молитва за Укра ну

Шма Ісраель Адонай Элоейну Адонай ехад... Слухай Ізраіль: Господь — Бог наш, Господь — єдиний...  Цю молитву читають на світанку і на закаті, коли нарождується людина і коли помирає. І воїни, навіть якщо вони не релігійні, тримаються завдякі цьому " Шма, Ісраель".  Що може бути цінніше за життя? Тількі свобода.  Що може бути страшніше смерті? Ганьба.
Сьогодні,  біля Стіни Плачу в Ієрусалимі,  євреї молилися за мою  Україну. Країну героїв, яка прийняла бій від кривавого ката і тирана, яку намагаються стерти з землі, намагаються  довести, що українців не їснує...
Слухай, Україно :  з тобою Господь! Охороняє, оберігає, рятує... З нами Бог, а хто проти нас ? Хворе чудовисько, яке шантажує весь світ.
Слухай, Україно : з тобою весь світ... Комусь дуже важко, дуже незручно відмовлятися від звичних компромісів, комфортних відносин і грошей, але людські життя безцінні тому, що гроши створили люди, а життя людині дає Бог. А що цинніше за життя ? Свобода. А страшніше смерті — ганьба.
Слухай, Світе! Ми ніколи не будемо рабами! Ми нікому не віддамо своєї свободи ! Ми не здамо свою країну!
Почуй, Господи! Почуй наши молитви за Україну! Збережи наших воїнів світла! Допоможи нам здолати зло!
Амінь


Рецензии
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.