Effective strategies of confrontation. Эффективные

Effective strategies of confrontation. Эффективные стратегии противостояния. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . -о-. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . -о-. . . . . . . . . . . . . /\. . . . . . . . . . . . . .-о- . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . /\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /\. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .-о- . . . . . . . .
. . . . .-о- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /\. . . . . . . . .
. . . . . /\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . -о-. . . . . . . . . .
. . . -о-. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /\. . . . . . . . . . .
. . . ./\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .-о- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .-о- . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . ./\ . . . . . . . . . . . . . . . -о-. . . . . . . . . . . . . . /\. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .The Carousel Company (Eh, you will be riding!). . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .Компания «Карусель» (Эх, прокачу!). . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .---- /\----. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . .. . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------- . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Client Collection Point . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Пункт сбора клиентов. . . . . . . . . . . . . . . . . . .



March 10, 2022 01:17

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2848.
MMDCCCXVIII. }


Рецензии