Хронiки вiйни

8день війни... Мразото, як тобі спиться? Барани по стелі не тупотять, чи там, куди ти поїхав баран один, той, який в бункері сидить!

Як тобі спиться, мразото? Які сни ти бачиш? Може ввижається тобі Україна в триколорах? Бачиш себе на параді в Києві переможцем? Так от що я тобі скажу, навіть рак на горі швидше свисне, ніж то трапиться! Бо за нами нація і весь світ, а за тобою рабська мовчазна сила, але і вона закінчується, гітлер  недолугий!

Ти в своїх мріях за 3 дні береш Київ? А по мордяці лопатою ти не хочеш? Ти, мразото, нищиш нашу Неньку, а Українці такого не пробачають!

Вже сьогодні, падло, тебе чекають за кожним стовпом, за кожним кущем, в кожному  вікні! Тебе і твоїх прихвоснів, які раптом що то одразу "а ми нєзналі". Знай, що їх гатитимуть усім, що буде під руками, під ногами і під тим, чим зможемо дотягнутися! А тебе ми взагалі чекаємо з червоною доріжкою, визволитель фіговий! З червоною дорожкою із крові наших дітей, яких ти, недоробок, приказав вбити, із крові мирних людей, яких ти, гадська твоя душа, віддавав накази стріляти просто неба, з крові наших янголів, які боронять нашу землю від тебе, скотиняко... І з крові твоїх солдатів, яких ти відправив на вірну смерть, просто так, ні за що!

Діду, ти хворий! Випий таблетки і в гратовану палату! Ніякої тобі України, наволоч... Ти побачиш її хіба востаннє, коли твоя голова впаде на наше поле! І пам'ятай, добриво, що насіння перед посівом варто намочити, так сходить краще! Україна рекомендує соняхи, але можеш обрати на свій розсуд!


Рецензии