Промова про мову та енергетику

Від ранку до ранку бачимо, як зло діється на Русі,
І чекаємо, що повернеться до добра.
А того не буде, інакше як сили свої не згуртуємо
І не візьмемо мету одну до мислі нашої.
То бо глаголить нам глас праотців.
("Велесова Книга", дощечка 8/2)

На жаль, досі не розуміють  впливу мови на енергетику суспільства.
А це не просто питання. Це питання езотеричне. Чому? Спочатку дамо роз’яснення терміну «езотерика». Езотеризм (від ін. -грец. ;;;;;;;;;; - «внутрішній»), езотерика - сукупність знань, відомостей, недоступних непосвяченим, в містичні навчання людям, особливий способ сприйняття реальності, що мають таємний зміст і вираження в «психодуховних практиках».

Це вже можна зрозуміти з таких рядків: «Споконвіку було Слово, і з Богом було Слово, і Слово було – Бог». Євангелія від Йоана 1:1-17.
Словом можна воскресити, як Христос – Лазаря.
Словом можна і вбити. І це існує, на жаль, у магічних обрядах, «зуроченнях».
Словом лікували спокон віків наші предки.

Чому ж слово має таку силу?

Річ у тому, що слово мови є носієм інформації, яку закріплюють за допомогою писемності, яка структурує інформацію, котра і є енергією.
Виходячи з цього постулату, езотерика стверджують і це відомо багатьом, що кожний регіон, де проживав історичний етнос, має свою енергетику, яку випромінює земля.
Енергетика кожного регіону відрізняється одна від одної. Ця енергетика тисячоліттями формувала менталітет, мову, та писемність корінного народу, який проживав у своєму регіоні і ці енергії були спорідненими.
Розвивалася своя філософія, свій погляд на суспільство, культура. Енергетика землі і мови (менталітет теж відіграє значну роль) підтримували одна одну й оберігали. Тому, наприклад, так важко емігранти переживають кілька років після еміграції після зміни енергетики країни народження…
Безумовно еволюція суспільства впливала на всі корінні мови, але основний зміст їх залишався, часто підсвідомо.

Еволюція мови також відбувалася через вплив інших культур і це може бути, як взаємозбагачення та підсилення енергетики. Але, при тому, що не було тиску, експансії, що спостерігається при навалі, окупації, то корені мови, а отже й архетипичні думоформи, зберігалися.

При втраті народом своєї незалежності роль мови значно посилюється. Доти, доки народ зберігає свою корінну мову, він зберігає свою землю у прямому й переносному значенні бо це сполучені судини. Втративши свою мову, цей народ втрачає енергетичну підтримку землі, і, як наслідок, енергетика цього регіону руйнується під впливом чужої мови. Загадаємо грецьку легенду про Антея, якого не міг перемогти Геракл, доти не відірвав Антея від Землі, від якої той отримував енергію непереборності. І Геракл лише тоді переміг Антея, коли відірвав від землі матінки Геї.

Але при у соціумі все це відбувається повільно і непомітно, а тому цей процес важко запідозрити і простежити. Наслідки цього руйнування, як правило, катастрофічні. Це катаклізми, аварії, знищення самої землі, її родючості, а також народу через хвороби, пониження імунної системи, заселення чужинцями. А головне — це втрата таємної сили духовності та її коренів, зв'язку з національним Егрегором. Тому у цій державі ніколи не буде ладу.

Як позитивний приклад можна навести Німеччину, Японію, Францію, Ізраїль... Менталітет і мова цих народів відповідають енергетиці цих регіонів.
Як проблемну - Канаду з її франкомовним Квебеком...

Розглянемо в цьому контексті Україну. Вона має фіксовану Тельцівську енергетику. Доки на її території переважала корінна мова, навіть при умові окупації, катаклізми її обминали. Поляки і татари не могли її асимілювати.
Експансія Росії, особливо голодомори і планомірне переселення на Україну великої кількості росіян, які зі зверхністю ставляться до інших мов і культур, викладання у ВУЗах тільки на мові агресора, російська мова на ТВ, засилля російськомовних книг, журналів та газет, тощо, призвела в середині XX ст. до втрати українцями рідної мови. Це теж Карма українців, або закон причини і слідства. Така різка зміна енергетики викликала катаклізми і руйнації. Райський куток перетворився на пекло. Росія — це Водолій. А Водолій до Тельця знаходиться у Зодіаку у негативному аспекті — лівій квадратурі. Цей аспект взагалі важко проробити, бо це аспект війни!

У регіонах, де гору брала русифікація, переважала агресивність суспільства, значно підвищувалася кримінальна небезпека, екологія досягала критичного стану. Була привнесена психологія бандитизму, що на Україні ніколи не існувало (взяти чуже вважалося великим гріхом). Це стосується перш за все півдня України. Після того, як за Щербицького українські школи почали переводити на російську мову, енергетика значно погір¬шилася і попередженням став Чорнобиль. І це не останнє попередження! Без активізації українського менталітету і мови Україну чекають тяжкі випробування, причому - часу не можна втрачати. Але це треба робити спокійно і наполегливо, а головне — послідовно, не даючи підстав сумнівам. І врешті-решт треба усвідомити, що двомовність для росіян — це намагання закріпити за собою області України, як "исконно русскиє" тому, що роздвоєний язик є у змії. Недарма є легенда, як Микита Кожум'яка переміг Змія, який вкрав дочку князя, яка з голубом відправляє лист (!) до батька з проханням відшукати цього богатиря і спонукати його битися зі змієм. Ця легенда глибоко езотерична (як і усі казки та легенди до речі).

До того, в енергетично-езотеричному плані треба підтримати державу своєю церквою. Московська православна церква несе на Україну негативну енергетику. Виконуючи імперські замовлення, ставши під руку демоничних сил, вона несе на Україну розбрат і кров.

Усі святі для України місця, Києво-Печерська, Почаївсько-Успенська, Святогірсько-Успенська лаври з їх святинями мають бути передані національній церкві. Повинен же хтось освячувати державні починання. Крім своєї церкви, цього ніхто не робитиме. А без підтримки церкви, а отже й національного Егрегора, далеко держава не піде. Усі починання гальмуватимуться.

Не треба забувати роль московської церкви у знищенні Мазепи і України. Треба зазначити, що московська церква прокляла незалежну Україну і це - чиста чорна магія, яка буде продовжувати робити свою чорну справу й далі, а тому захищати державу може тільки українська церква!

Зверну увагу на ще один непомітний, але важливий аспект нашого життя. Ніде так, як на Україні, здавна не співіснували християнство і язичництво. Це наша специфіка. А тому на Україні багато людей свідомо або підсвідомо можуть енергетично впливати на оточуючих. Це своє рідні енергетичні удари або поразки. Недарма тут з давніх-давен були поширені чаклунство й уміння одшіптувати. Такий же захист енергетики людини виконували українська вишиванка і обряди, коли візерунки й орнаменти, обрядові дії виступали символами енергетичного захисту.

Занесені з Росії водолійський войовничий атеїзм і патологічна нетерпимість до чужих традицій (і не тільки на Україні) знищили одвічне вміння захищати тонкі енергії, а отже й здоров'я від цілеспрямованого дійства чорного російського Жругора.

Але "Лихе" око або бажання змінити засобами чорної магії чужу, або свою карму існують і сьогодні. А при низькій духовності й необізнаності з наслідками цих дій це викликає серйозну небезпеку суспільству. Річ у тому, що рідна мова формувала свій менталітет і не давала можливості в широких масштабах проявляти агресію і зневагу до ближнього, як це сталося після експансії російського менталітету і мови, які принесли з собою чорну енергетику і пролетарську дику «культуру». До того, Карма - це Закон найвищої космічної справедливості, порушення якої несе нищівні наслідки тим, хто намагається змінити її хід! Але ж до того історія має циклічність, про що у народі кажуть: Усе ходить по колу (Зодіакальному!) Наведу самий простий історичний цикл у 360 років. Доля України вирішувалася у Переяславі у 1654 році. Якщо додати до цієї дати 360 (стільки градусів у колі, де градус = 1 року) ми маємо Майдан 2014 р! Але справа у тому, що є багато різних циклів. Про ще один я написав у своїй праці «Фазова бинарність циклів «Революція – Контрреволюція».
 
Я звернув увагу на дану послідовність фаз. Що ми і бачимо в історії не тільки України, щоб не розширювати тему, йдучи від її від канви:

• Конвент - революція 1793 - Реставрація монархії 1830-1848 - спад
• Революція 1848 рік - Друга імперія (1852-1870) - спад .......
• 2004 - Майдан - революція - 2010 – Янукович, спад
• 2014 року – Майдан, революція - 2019 – Зеленський, спад,...

У фізіології спорту є таке поняття «фаза суперкомпенсації», коли з виробленням енергетичного ресурсу, організм падає в енергетичну яму, опускаючись нижче стартового стану. Після цього настає відновлення ресурсу, але вже не на колишньому рівні, а на більш високому. Ця різниця і є «фаза суперкомпенсації».
 
Людство, як сукупність націй, народів, являє собою якийсь сукупний організм - технобіценоз з духовної надбудовою одухотворяє цю сукупність живих організмів. І йому теж властиві такі фази. Після будь-якої революції, масово використовує енергію, настає енергетичний провал тому, що святе місце порожнім не буває, і до влади рветься нижча складова біоценозу у вигляді контрреволюції.

Потім настає третя фаза - суперкомпенсація і народ отримує потужний духовний приріст і приплив енергетичних і духовних сил.

Причому, з еволюцією спостерігається скорочення фази відновлення для суперкомпенсації, що дає надію на швидке відновлення духу народу і подальшу еволюцію народу ...

Наразі, з приходом до влади криворізьких пацанів та русифікованих совковим світогляду почалися спроби змінити назву країни, перейти на латиницю, змінивши та викрививши енергетику мови.

А чого коштують заяви «консультанта» Арестовича – юридичному неуку Зеленського про зміну назви України?

Перша спроба - змінити назву України на Україна-Русь, щоб зберегти зв'язок з Рашею…

Друга спроба. За словами Арестовича, Україна - різна, а отже нинішній поділ на райони в державі слід скасувати на користь територій, сформованих на базі історії та культури, - їх політик пропонує називати «землями». Тобто – Україну треба розколоти по принципу: Розподіляй та господарюй! Але ж Україна унітарна держава за Конституцією! Але ж «Timeo Danaos et dona ferentes!» – «Стережиться данайців, які дари приносять»!

Неабиякі пристрасті гойдали наш корабель упродовж минулого тижня, і розбурхав їх секретар РНБО України Данилов своїми словами про потребу переведення української писемності на латиницю. Навіщо? Але ж графіка ; частина ідентичності енергій!
Українська мова належить до так званих старописемних - мов, що давно мають свою писемність. У них ; свій кодекс поведінки, що не дозволяє довільних змін.
Народам із молодописемними мовами легше змінювати графіку, бо та ще не стала частиною їхньої ідентичності. Народи з давньою писемною традицією теж можуть вдаватися до таких змін, але це завжди створює драматичні прірви між поколіннями. Розумієте, що несе ця пропозиція?

Кожен народ має свою писемність, що допасована до фонетичної структури його мови. Непідготований німець не розуміє польського тексту, хоч той і написаний знайомою графікою.

Чому латинка ліпша? Чим інші гірші? Чому українське "що" треба передавати трьома чеськими літерами ;;o, а не вісьмома, як у німецькій абетці schtscho?
Отже, ідея запровадження латиниці для українського письма несе в собі дуже багато ризиків:

- репутаційних (твердження, що між графічною системою та рівнем економічного розвитку існує якась пряма залежність ; хибне),
- фінансових (де знайти мільярди?),
- суспільних (незгодних буде сила-силенна) тобото - розкол!

Багато питань, пов'язаних із використанням латиниці для українського письма, ні теоретично, ні практично не опрацьовані в наукових колах, бо назагал це не становить головної проблеми для української мови. То чи варто починати? Або ти консультантам потрібна нова війна, щоб розвалити країну зсередини?
Чи в нас немає інших проблем? Чи це димова завіса совкових неуків неспроможності влади вирішити нагальні питання?

Отже, збереження рідної мови, писемності, менталітету — це не гра у патріотизм, а необхідність гармонізації стосунків з національним Егрегором - нашим Янголом Охоронцем, Космосом і врешті-решт це шанс на виживання. Сюди входить і необхідність ізоляції від темної енергетики московського патріархату-паханату.

Може, досить продовжувати ігри з реформами урядовцями, які ніяким оком не мають ні розуміння, ні історичних коренів з українською культурою, історією, а є носіями совкового яду та чужого геному?


Юджін Папуша


Рецензии