Китоби Хиштхона. Юлдошев Хусейнбой Нуруллоевич

                Юлдошев Хусейнбой Нуруллоевич




 
                Барандоз бехе, ки хор оварад,
                Дарахте бипарвар, ки бор оварад.

               
                Саъдї




Юлдошев ;усенбой Нуруллоевич  13 07 1961 дар де;аи Хиштхонаи чамоати Пунгази нохияи Ашт  таваллуд шудааст. Падараш –  иштирокчии Чанги Бузурги Ватанї Валиев Нурулло. Модараш -  Юлдошева Зулфиямох.

       Соли 1978  мактаби миёнаи ра;ами 13 , ба номи Камоли Хучандии дехаи Хиштхонаро  хатм намуд ва дар корхонаи сохтмони (ПМК) №8 ба сифати  коргар фаъолияти мехнатиашро оѓоз намуд.

 Солхои 1979 - 1981  дар сафхои Артиши  Шўравї хизмат  намуд.

Соли 1981 боз дар корхонаи сохтумонии №8 ба кор шур;ъ кард, то соли 1990 дар ин муассиса  кор кард.

Аз соли 1990 то 1993 дар совхози “Съезди XXV КПСС” дар вазифаи назоратчии об  мехнат намуд.

Соли 1993 ба колхози “Гулистон” ба сифати ронанда ба кор ;абул шуд. 7 сол дар ин вазифа кор кард.

Солхои 2000 – 2007 ба сифати  мухандиси  хочагии об дар колхози мазкур кор кард.

     Соли 2007 ба нафакаи мехнатї баромадааст.
 
      Аз соли 2011 ;амчун раиси кумитаи ма;аллаи “Манзил”  (Сафедорас) кор  мебарад. Дар таъмини оби нушокии махалла хиссагузор аст. Доимо бо ахолиии махалла оиди ободон; ва тозагии махалла , инчунин конуни танзим сухбатхои фахмондадихї мекузаронад.

Дар давоми фаъолияти мењнатиаш бо чандин рахматномахову ифтихорномахо ва мукофотхои  дигар ќадр гардидааст.
 
Оиладор. Хамсараш – Юлдошева (Исмоилова) Гулчехра Чамолиддиновна.

Се нафар фарзанд доранд -  Ѓолибчон, Асрор  ва Фарзона.


Рецензии