The rolling process. Катает. A work of the East-Re

The rolling process. Катает. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . О. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . ________________ . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .* . . . . . . . . . . __ . *. . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .* . . . . . . . . . |___|__|. . . . . .* . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . --------- . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .* . . . . ______. . __|. . ._| . . . . . . . *. . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .\ . . . . . . . .__ . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . .* . . . . . . . . . |. .| . . . . . . . *. . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . *. . . . . . ------- . *. . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
============================= . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



April 10, 2022 10:20

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2904.
MMDCCCLXXIV.}


Рецензии