Preparation of a provocation against the rule of l

Preparation of a provocation against the rule of law. Подготовка провокации против законности. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ===. . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./_|___|__ . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /|______|. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *. *./. . . . . . . . . . . . .
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /.\ . . . . ----*-------/--------------------
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . .\ . . . ---*.------/----------------------
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . \. . . . .* . . . ./. . .* . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . \. . . *. . . . /. . . . .* . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ==. . . . . . . .\ . . *. . ./. . . . . *. . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ||. . . . . . . . . . \(. . . )/. . . . . .* . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ||. . . . . . . . . . .(. . . ). . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ____ .(. . . ). . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . .( . . .) .\ . . . . . . . . .. . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . О. . . \. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . ________|.| . . /. . . . . . . . . . . .. . /. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . .-----| . . . . . . . . . |-------| . . . . . . . . . .
. o. . . . . . _____. . . . \.________ . . -----|.. . . . . . . . . .UUUU . . . . . . . . . .
--|| --. . . ./ .___. \. . . . . . . . . . . . |.| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. /.\ . . . . |. .|__| . | . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . .______ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



April 11, 2022 06:10

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2905.
MMDCCCLXXV. }


Рецензии