In a Berlin caf. В берлинском кафе. A work of the

In a Berlin caf;. В берлинском кафе. A work of the East-Republican fine internet-art.


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . *. . *. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . .* . . . . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . .* . .* . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . .^ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . .| |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . .| |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . .| | . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . /.| \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . Saturn V. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . .| . /. . . . .\ . .| . /. . . . .\ . . |. ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. .| ./ . . . . . \. .| ./. . . . . . \. .| ./.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . . . . . . . .|| . . . . . . . . . ||. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|| . . . . . . . . .|| . . . . . . . . . ||. . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . in a small garden cherries are ripen
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . в маленьком саду созрели вишни
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .O . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . ||. . . . . _____________. . . . . . o. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .| . . .|| . . . . .| . . . . . . . . . . . . |. . . . . . ||. . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .| . . .|| . . . . .| . . . . . . . . . . . . |. . . . _____|. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .| _____. . . |. . . . . . . . . . . . .| . . . .| . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .| . . . . .| . . .| . . . . . . . . . . . . |. . . . |. . o. . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .| . . . . .| . . .| . . . . . . . . . . . . |. . . . |. . /\. . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



April 12, 2022 08:22

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\. . . . ./
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .          /    \sky /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .        /   a   \   /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./---------\/

{ 2908.
MMDCCCLXXVIII. }


Рецензии