Смотри, что выдавил
— Маска! Маска! Мистер, натяните личину. О, Йог-Сотот, ваши шогготы вываливаются из вашей утробы!
— Жеманность включена. Mercy boku
С трудом переставляю ноги, чтобы подняться. Lay your heart in my perfect machine... Без эмоций, чувств, идей, стремлений. Глупая бессМЫСЛенная. По лестнице. Я.
— Официант! Ещё гнева за 463.26.47.1756.1515.145.15 столик!
— Вот ваш гнев. Селфхарм от шефа в подарок.
Почти идеальная машина.
Глядзі, што выдавіў:
Здушэнне, спусташэнне. Няма нічога акрамя фізічнага адсутнасці адчуванняў і метафізічнай бяздзейнасці. Тапчы ажытацыю. Табе хочацца нічога. Тваё жыццё як мільённая доля сякунды для звышновай. Пустата. Проста раскласціся на кваркі. І вось ты ідзеш па калідоры з гэтым пачуццём і галовы, як на гарызантальнай шыбеніцы, паварочваюцца ў твой бок. Фары вакантныя. Зацяжная, як секунда перад смерцю, хада. Думкі па-за гарызонтам. Прастрацыя і фрустрацыя. Незадаволенасць сабой, наяўнасцю. Мае дэманы не толькі грызуць мяне, яны пажыраюць усё да апошняга субатама.
- Маска! Маска! Містэр, нацягніце маску. О, Ёг-Сатот, вашы шагготы вывальваюцца з вашай ныркі!
- Жэманнасць ўключана. Mercy boku
З цяжкасцю перастаўляю ногі, каб падняцца. Lay your heart into my perfect machine ... Бяз эмоцый, пачуццяў, ідэй, імкненняў. Дурная бессэнсоўная. Па лесвіцы. Я.
- Афіцыянт! Яшчэ гневу за 463.26.47.1756.1515.145.15 столік!
- Вось ваш гнеў. Сэлфхарм ад шэфа ў падарунак.
Амаль ідэальная машына.
Свидетельство о публикации №222042001275