Hey, you, up there! Эй, вы, там, наверху! A work o

Hey, you, up there! Эй, вы, там, наверху! A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . \. o. /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\ .o /. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . |. .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| .| . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . ./ . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . \. . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .\ . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . ./ . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
=========================================. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . о. /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . Well, give, give silence!. . . . . . . . . . . Ну дайте, дайте тишины!.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



April 24, 2022 07:14

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  sky. /. . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Those who are less ones will become the bigger ones.

[(temporary) version of the monogram]

{ 2935.
MMCMV. }


Рецензии