The restorer of historical palaces and castles. Ре

The restorer of historical palaces and castles. Реставратор исторических дворцов и замков. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . Malta. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Troy . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
_____________________. . . . . . . о. . . . . . . . . ._____________________
. . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . .-/\- . . . . . . . . | . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . Павел Первый . . | . . . . . . ./\ . . . . . . . . . |. Генрих Шлиман. . . . ..
. . . . . Paul the First . . . |. . . . . . ./. .\ . . . . . . . . |. .Heinrich Schliemann.
_____________________| . . . .==. . .== . . . . . . |_____________________.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . memorial plaque. . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . memorial plaque . . . . . . .
. мемориальная табличка . . . . . . . . .  . . . . . .мемориальная табличка
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



2 мая 2022 г. 05:45

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  sky. /. . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Those, who are less ones, will become the bigger ones.

[(temporary) version of the monogram]

{ 2953.
MMCMXXIII. }


Рецензии