Май. И все-равно весна

Травень продовжує хазяйнувати...

Він знову і знову старається здивувати нас, порадувати милими своїми дрібничками, які раніше, можливо, ми не помічали.

В майстерні дизайнера -чарівника вже шиються біло-рожеві сукенки для яблунь: Травень впевненими рухами робить перші мереживні візерунки і скоро веселі яблуньки закружляють в радісному хороводі.
Зі своєї скриньки дістав відрізи атласу неймовірних кольорів для бузку і скоро будуть готові яскраві сукні рожевого,  білого, темно-червоного відтінків. Для закріплення успіху наш парфумер з глибин скриньки акуратно дістав витончений кришталевий флакон: кілька крапель і неймовірний солодко-ніжний аромат прикрасив бузкові наряди.

Маестро-Травень, змахнувши дирижерською паличкою, почав репетицію пташиного хору:соліст Соловейко співав ніжну і легку пісню про весну, про рідний дім, про свій нелегкий шлях додому. До нього приєднувалися голоси пташок,і які теж подолали далекий шлях, і які зимували вдома.

А у чарівника ще багато роботи-змішувати нові фарби для того, щоб прикрашати й далі землю, допомагати людям, запрошуючи дощ, бо ж без нього на городах нічого не ростиме, і підготуватися...
Підготувати шикарні букети для завтрашнього свята, букети для тих, хто вибрав цей благородний шлях-бути медсестрою.
Поки флорист-Травень думає, які ж букети створити, ми не будемо йому заважати...


Рецензии