Пошёл на...

Ворон зло глядит на попугая:
-Вот, кто попу-геев развлекает!
А попугай на ворона косится:
- Эму, гот, фашист? Да что он злится?!..

Как-то раз на скоропомощном выезде захожу в приличную квартиру, в коридоре снимаю верхнюю одежду и направляюсь к ванной руки помыть...

Вдруг слышу из комнаты такой возглас:

- Что пришёл, чудило? Какого ...уя тебе надо? Пошёл на ...уй! Уё...

Я прямо остолбенел в нерешительности...

Кому это адресовано? Как бы чего не вышло! Надо быть готовым ко всему, в том числе и к бегству...

Через несколько секунд снова та же многоэтажная сквернословная речь.

Тут хозяин объясняет:

- Доктор, не волнуйтесь! Не обращайте внимания! Это наш попугай Жако. Он у нас говорящий! И совсем не фильтрует базар!

- А где же он всему научился? Так отчётливо! Как диктор Всесоюзного радио! Это ведь надо каждый день его тренировать, по сто раз ему эту пургу талдычить!

- А мы и сами не знаем! - ответил хозяин. Наверное с улицы услышал...

- Ну у вас и публика на улице!...




Пiшов на...
(Авторський переклад С. Б. Александров-Снігур)


Ворон зло дивиться на папугу:
- Ось, хто попу-геїв розважає!
А папуга на ворона коситься:
- Ему, гот, фашист? Та що він злиться?!..

Якось раз на швидкодійному виїзді заходжу в пристойну квартиру, в коридорі знімаю верхній одяг і прямую до ванної руки помити...

Раптом чую з кімнати такий вигук:

- Що прийшов, чудило? Ніякого ...уя тебе надо? Пішов на ...уй! Уе...

Я прямо остовпів у нерішучості...

Кому це адресовано? Як би чого не вийшло! Треба бути готовим до всього, в тому числі і до втечі...

Через кілька секунд знову та ж багатоповерхова лихослівна мова.

Тут господар пояснює:

- Докторе, не хвилюйтеся! Не звертайте уваги! Це наш папуга Жако. Він у нас говорить! І зовсім не фільтрує базар!

- А де ж він всьому навчився? Так чітко! Як диктор Всесоюзного радіо! Це ж треба кожен день його тренувати, по сто разів йому цю пургу талдичить!
- А ми й самі не знаємо! - відповів господар. Напевно з вулиці почув...
- Ну у вас і публіка на вулиці!...


Рецензии