Electromobile. Driving, rolling, spinning through

Electromobile. Driving, rolling, spinning (through the transmission). Электромобиль. Катают, крутят (через трансмиссию). A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . о. . . . . . . \. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .о .\ . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . ---------------------------. \. . . . . . . . . . .\ . . . ======. . .
. . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . .
. . . . . .=================== . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . .
. . . . . . . . . . .O . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . O. . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



July 18, 2022 06:57

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  sky. /. . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

[(temporary) version of the author’s monogram]

{ 3097.
MMMLXVIII. }


Рецензии