Ерудицiя, натхнення та уява

1 вересня, в День Знань, чи може бути щось важливіше за неперервну освіту?

Щось знайоме та близьке кожному дитячому серцю, нестримній радості підлітків, спокою й затишку сімейних пар, мудрості старших поколінь - це свобода і це любов до знань, а також можливість жити наукою, і жити повноцінно.

У часи нестабільності та стрімкого розвитку технологій людяність - це
віра в здібності дітей (саме тих, на кому ставили хрест століттями), у спалахи інновацій та те, що вони наповнять світлом усю країну, у радість буття та злагоду між різними категоріями педагогів та учнів, а також майбутнє, що сповнене досягнень.

Неодноразово українські науковці та науковиці доводили глибину та універсальність своїх знань.

Постійним прагненням  повноти пізнання світу навколо, яскравістю уяви, мудрістю й делікатністю відзначені найкращі випускники й випускниці, а також неймовірно мудрі, відкриті, доброзичливі, прогресивні, цілеспрямовані викладачі й викладачки, адміністративний персонал вишів.

Важливо, аби за будь-яких умов навчальний процес тривав та приносив видатні результати.

Важливо, аби кожен, хто здатен створювати гідні, якісні інновації, міг реалізовувати їх.

Важливо, щоб ставлення до мистецтва й науки вимірювалося саме відкритістю навчальних установ до учнів та викладачів з найрізноманітнішим життєвим досвідом.

Формалізовані знання з інших галузей не менш значущі, і ці традиції важливо шанувати. Не буває беззмістовної гри - є лише штучна стриманість там, де має бути радість.

Не існує незугарних ідей, та є час, завдяки якому відкриття, пошуки й досвіди набувають важливості та стають ще ціннішими для людства.

Побажання та запити учнівської молоді, а також вічні цінності наукового світу - це те, що вабило й вабить людей до джерел знань.

Особливий акцент на корпоративній освіті й самоосвіті ставлять міжнародні інвестори України цьогоріч - і відкривають доступ до нових технологій в кількох ключових галузях виробництва, бізнесу та НКО.


Рецензии