Чувак с турбиной от Сименса. Chuvak with a turbine

Чувак с турбиной от Сименса. Chuvak with a turbine from Siemens. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 ._______________ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 |. . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 |______________|. . О. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . .\ . . . . . . |. . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .\ . . . . . |. . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . .\. . . . .| . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . .\ . . . |. . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . .\ . . |. . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . .\ . |. ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . .\ |./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . /. \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . /. . . \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


September 1, 2022 07:56

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  sky. /. . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

[(temporary) version of the author’s monogram]

{ 3153.
MMMCXXIV.

Vladimir Zalessky Internet-bibliotheca. Интернет-библиотека Владимира Залесского }


Рецензии