Люди с миллионами олигархи. Figures with millions

Люди с миллионами (олигархи). Figures with millions (oligarchs). A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Бомбардье . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . ./ \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .Bombardier . . . . . .
. . . . . ./ . .\ . . . ./\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . .
. /.\ . ./ . . . .\ . ./ . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . .
./ . .\/ . . . . . .\/ . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./==== =====.// . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . На Карпатские курорты!. . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . To the Carpathian resorts!. . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /-------\. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./-------/ . . . . . \-------\. . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .о . . . . . . . . . . . . о. . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Внедорожники . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . .Rangers, Outlanders, Patrols
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. U U U U U U . . . На Одесские пляжи!. .. . ._____. . . . . . . . . . .
. U U U U U U. . . .To Odessa beaches!. . . . . .| . . . . |. . . . . . . . . . . .
. U U U U U U. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\______________/ . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Супер-яхты . . Super yachts
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


September 22, 2022 14:04


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  sky. /. . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
[(temporary) version of the author’s monogram]

{ 3183.
MMMCLIV.

Vladimir Zalessky Internet-bibliotheca. Интернет-библиотека Владимира Залесского }


Рецензии