За Антоновским мостом. Beyond the Antonivskyi Brid

За Антоновским мостом. Beyond the Antonivskyi Bridge. A work of the East-Republican fine internet-art.



. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .===============
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . платная автодорога.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . toll road
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ._________________ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . .| . . . . . |. . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . .| . . . . . |. . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ______ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . .Ипотека . . . . . . . |. . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . Mortgage . . . . . . . ______. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. .o . |. o. .| . o. .| . o. .| . o. . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . 3 m. . . . . . . . . . . |. . . .| . . . .| . . . .| . . . .| . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ./ \. . ./ \ . . / \. . . / \. . ./ \ . . . . . . . . . . . . . . . .
. --------------------------. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. --------------------------. . . между блиндажом и окопом должно быть не менее 3 метров
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . between a blindage and a trench should be at least 3 meters
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .


September 24, 2022 04:41


. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . \. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  sky. /. . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /. . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
[(temporary) version of the author’s monogram]

{ 3184.
MMMCLV.

Vladimir Zalessky Internet-bibliotheca. Интернет-библиотека Владимира Залесского }


Рецензии