Китоби Хиштхона. Ёрматов Бунёд Мадалиевич

                Ёрматов Бунёд Мадалиевич

               
                Подшохе писар ба мактаб мактиб дод,

                Лавхи симинаш бар канор ниход.

                Бар сари лавхи ў навишта ба зар:

                «Чабри устод бех аз мехри падар!»

               
                Саъди




        Ёрматов Бунёд Мадалиевич 16  октябри соли 1986 дар оилаи коргар  дар де;аи Хиштхонаи чамоати дехоти Пунѓази нохияи Ашт  таваллуд ёфтааст.

      Соли    2004 ба мактаби миёнаи    №13, ба номи Камоли Хуљандии зодгохашро хатм намудааст.    Аз даврахои мактабї дар дилаш орзуи дар оянда дар Академияи Милитсияи Вазорати кор;ои дохилии Чумхурии Точикистон тахсил намуда, дар сохаи милитсия кору фаъолият кардан ва сахми худро ба мустањкам намудани тартиботи чамиятї ва мубориза бурдан бар зидди љинояткорї гузоштан дошт. Аз хамин сабаб   ба Академияи Милитсияи Вазорати корхои дохили Чумхурии Точикистон соли 2004 дохил шуда, соли 2008 онро хатм намуд.
 
           Баъд аз хатми Академия ба вазифаи муфаттиши калони  Раёсати кор;ои дохилии дар наклиёт будаи ВКД таъин шуда,    то соли 2010 он чо фаъолият намудааст.

        Аз соли 2010 то соли 2013 ба њайси муфатиши калони  Шуъбаи  тафтишоти ШКД-и  но;ияи Фирдавсии шахри Душанбе ва аз соли 2013 то соли 2015  муфатиши калони  Шўъбаи  тафтишоти ШКД-и  нохияи  Р;дак;  №1 фаъолият намудааст.

     Дар айни замон дар ша;ри Душанбе дар МАИТ-и  Раёсати  бозрасии  давлати автомобилии  Вазорати  кор;ои дохилии  Чумхурии Точикистон дар вазифаи мухандиси калон кор ва фаъолият дорад.

     Оиладор.

Сохиби як фарзанд мебошад. Бо ахли  оилааш дар   шахри Душанбе,     истикомат дорад.   


Рецензии