Китоби Хиштхона. Абдулазизов Муминчон Абдурахимови

          



                Абдулазизов Мўъминчон Абдурахимович



                Чунон кун, ки ин ахди некўнамой

                Дар абнои мо дер монад ба чой.

                Низоми




 Абдулазизов Мўъминљон Абдурањимович  23-декабри соли 1988 дар дењаи Хиштхонаи љамоати Пунгаз таваллуд ёфтааст.

Соли 2006  гимназияи №5-и љамоати Пун;аз ба номи Султон Воњидовро бо бањои хубу аъло хатм намудааст.
 
Баъди хатми мактаби миёна соли 2006 ба факултаи 2-юми Академияи Вазорати корњои дохилии Љумњурии Тољикистон дохил шуда, онро соли 2010 хатм намудааст.

Фаъолияти мењнатиашро пас аз хатми Академия ба њайси нозири минтаќавии  Шўъбаи ВКД-и Љумњурии Тољикистон дар ноњияи Мастчоњи вилояти Су;д о;оз  намудааст.

 Аз моњи марти соли 2012 то ин ваќт тањќиќотчии Шўъбаи Тањќиќи Раёсати ВКД Љумњурии Тољикистон дар вилояти Су;д  шуда  ифои  вазифа менамояд.

Дар давраи  фаъолияти хизматиаш бо фармонњои Вазири корњои дохилии Љумњурии Тољикистон ва сардори Раёсати ВКД Љумњурии Тољикистон дар вилояти Су;д  бо «Рањматнома», «Сипоснома» ва «Ифтихорнома»-њо сарфароз гардонида шудааст.

Абулазизов М.А. оиладор, соњиби 2-фарзанд мебошад. Њамсараш - Абдулазизова Аниса Файзуллоевна маълумоти миёна дошта, ба тарбияи фарзандонашон – Мењрия ва Мењрангез машѓул аст.


Рецензии