Китоби Хиштхона. Юлдошев Латифчон Тухтабоевич

                Юлдошев Латифчон Тухтабоевич   
 
                Машав, то тавони, зи захмат бари,
                Ки рахмат барандат, чу захмат бари.

                Саъди               

Юлдошев Латифљон Тухтабоевич   02.11.1978  дар дехаи Хиштхона     ба дунё омадааст.

 Падараш – Юлдошев Тухтабой. Модараш – Юлдошева (Ќучќорова) Савриниссо.

Соли 1996 мактаби миёнаи №13, ба номи Камоли Хучандии дехаи Хиштхонаро бомуваффакият хатм намудааст.

Соли 2003  факултаи њуќуќшиносии  Донишгохи Миллии  Љумхурии Точикистонро хатм намудааст.

           Аз мохи апрели соли 2004 дар вазифаи нозир ва нозири калон дар Раёсати корњои ислоњотии Вазорати адлияи Љумхурии Точикистон кор кардааст.

      Мохи декабри соли 2012 ба вазифаи муфаттиши калон Шўъбаи Вазорати корњои дохилии Љумњурии Тољикистон    дар шахри Навобод, дар минтака ва нохияхои Рашт таъин шудааст.

Аз мохи январи соли 2014 дар вазифаи ваколаткори калони Шўъбаи мубориза бар зидди гардиши ѓайриќонунии маводи мухаддир Раёсати ВКД ЉТ дар минтака ва нохияи Рашт ва аз мохи июни соли 2014 дар вазифаи муфаттиши калони Раёсати ВКД дар минтака ва нохияхои Рашт фаъолият намудааст.

     Аз мохи январи соли 2015  ба њайси ваколатдори калони шўъбаи кофтукови љиноии Раёсати ВКД дар минтака ва нохияи Рашт кор када,

 30 марти соли 2015 ба вазифаи ваколатдори калони Шуъбаи Ковтукови Чинои РВКД дар вилояти Суѓд  таъин карда шудааст.

    Капитан милитсия.

    Оиладор. Зављааш – Юлдошева (Дадоматова) Заррина Камолљоновна. Фарзандонашон – Дилноза, Фурўзон ва Тўхтабой.


Рецензии