Китоби Хиштхона. Марифхонов Мухаммад Хабибуллоевич

                Марифхонов Муњаммад Њабибуллоевич


                Ваќт аст, ки дар пои њавас банд нињї,
                Дар сарфаи ваќт гўш бар панд дињї
               


                Зухури



Марифхонов Муњаммад Њабибуллоевич  21-феврали соли 1989 дар шањри Ќайроќќум таваллуд ёфтааст.

Соли  2006  мактаби миёнаи раќами 14-и ба номи Нурулло Њувайдуллоевич  шањри Ќайроќќумро бо бањои хубу аъло хатм намудааст.

Баъди хатми мактаби миёна соли 2007 ба Донишгоњи давлатии тиљорати Тољикистон дар шањри Хуљанд дохил шудааст.

Соли 2011 донишгоњро хатм намуда, соњиби маълумоти олї  аз рўи ихтисоси “иќтисодиёти љањон” гардидааст.

Аз моњи июни соли 2012  то  моњи ноябри соли 2012  дар Кумитаи давлатии амнияти миллии Љумњурии Тољикстон дар шањри Душанбе  ва аз моњи ноябри соли 2012 то ин ваќт дар Раёсати  Кумитаи давлатии амнияти миллии Љумњурии Тољикистон дар Вилояти Мухтори Кўњистони Бадахшон  ифои  вазифа менамояд.

Дар давраи  фаъолияти хизматиаш бо фармонњои Раиси Кумитаи  давлатии амнияти миллии Љумњурии Тољикстон ва Раиси шањри Хору;и ВМКБ  бо «Рањматнома»-њо сарфароз гардонида шудааст.

 Оиладор.

Њамсараш - Марифхонова Манижа Фахритдиновна донишљўи бахши дуюми Донишгоњи давлатии њуќуќ бизнес сиёсат ва тиљорати  шањри Хуљанд мебошад.


Рецензии