Китоби Хиштхона. Марифхонов Хабибулло

                Марифхонов Хабибулло Марифхонович



                Некномї хохї, эй дил, бо бадон сўхбат мадор,
                Худситої, чони ман, бурхони нодонї бувад.

               
                Хофиз



Марифхонов Њабибулло Марифхонович  02 январи соли 1961 дар дењаи Хиштхонаи љамоати  Пун;аз таваллуд ёфтааст.

Соли  1978  мактаби миёнаи раќами 13-и ба номи Камоли Хуљандии дењаи Хиштхонаро бо бањои хубу аъло хатм намудааст.

   Солњои 1978 - 1979 ба њайси коргари фабрикаи пойафзолбарории шањри Душанбе, солњои 1979 - 1980  њамчун ёрдамчии чўпони совхози зотпарварии ба номи Тўйчи Эрйигитови ноњияи Ашт фаъолият намудааст.
   
Соли 1980 ба факултаи иќтосидии Университети давлатии Тољикистон ба номи В.И.Ленин дохил шуда, онро  соли 1984 хатм намудааст.

Аз моњи сентябри соли 1984  то  моњи сентябри соли 1985 дар автобазаи Вазорати хољагии манзили комуналии шањри Душанбе ба њайси иќтисодчї,

аз моњи сентябри соли 1985 то моњи июни соли 1987 муњосиби комбинати маъдантозакунии шањраки Адрасмон,

аз моњи июни соли 1987 то соли 1990 дар шўъбаи молияи шањри Ќайроќќум ба њайси иќтисодчии калон фаъолият намудааст.

Соли 1990 – 1995 - љонишини сардори нозироти андози шањри Ќайроќќум,

1995 - 2007 - сардори нозироти андози  шањри Чкалов,

 2007 – 2009 - љонишини сардори нозироти андози  ноњияи Мастчоњ

ва аз моњи сентябри соли  2009  инљониб љонишини сардори нозироти андоз дар шањри Истиќлол шуда ифои вазифа менамояд.
   
 Дар давраи  фаъолияти хизматиаш  бо фармонњои Вазорати андоз ва Раёсати андози вилояти Су;д  бо «Рањматнома» ва «Ифтихорнома»-њо сарфароз гардонида шудааст.

   Марифхонов Њ.М. оиладор, соњиби 3-фарзанд ва 1 набера Дамир аст.

 Њамсараш - Марифхонова Гулнора Њомидљоновна маълумоти олии педагогї дорад.

Писараш- Ихтиёр  маълумоти олии њуќуќшиносї , писари хурдиаш - Муњаммад  маълумоти олии иќтисодї  ва духтараш - Ситора  маълумоти олии нопурра доранд.


Рецензии