Китоби Хиштхона. Орипов Зиёмиддин Нуриддинович

                Орипов Зиёмиддин Нуриддинович

                Аз дами субхи азал то охири шоми абад
                Дўстиву мехр бар як ахду як мисоќ буд.
               
                Хофиз


Орипов Зиёмиддин Нуриддинович  04 марти соли 1974 дар де;аи Хиштхонаи но;ияи Ашт ба дунё омадааст.

     Соли 1991 мактаби миёнаи №13-и ба номи Камоли Ху;андии де;аи Хиштхонаи љамоати Пун;азро бо ба;ои хубу аъло хатм намудааст.

    Аз соли 1991 то мо;и июни соли 1992 чун колхозчии колхози «Гулистон»-и ноњияи Ашт  фаъолият намудааст.
 
  Соли 1997  Донишго;и давлатии миллии То;икистонро  бо ихтисоси и;тисодч; хатм намудааст.

     Пас аз хатми донишго; аз мо;и октябри соли 1999 дар Нозироти андози ша;ри ;айро;;ум ;амчун нозири андоз фаъолияти ме;натиаш о;оз ёфтааст.

     Соли 2001 дар вазифаи нозири калони ;амин нозирот фаъолияти кории худро идома додааст.

     Аз соли 2008 дар вазифаи сармутахассиси ;амин нозирот ифои вазифа намудааст.

      Аз мо;и августи соли 2012 то мо;и сентябри соли 2015, ;амчун муовини сардори Нозироти андози ша;ри ;айро;;ум фаъолияти кории худро идома додааст.

      Аз мо;и сентябри соли 2015 то мо;и январи соли 2016 дар нозироти андози но;ияи Б.;афуров адои вазифа намудааст.

      Аз мо;и январи соли 2016 дар вазифаи сармутахассиси ш;ъбаи хизматрасонии Раёсати андоз дар вилояти Су;д фаъолият намуда истодааст.

     Унвонаш мушовири ма;омоти андоз дара;аи 2 аст.

     Оиладор, со;иби се фарзанд, ду писар ва як духтар мебошад.
 ;амсараш - Орипова Ша;ло д;занда, писараш - Орипов Ме;рон дониш;;и бахши 3-юми факултаи ;у;у;шиносии ДДТТ, писараш - Орипов Ша;ром дониш;;и бахши якуми факултаи 4-уми Академияи ВКД ;ум;урии То;икистон, духтараш - Орипова Лайло  хонандаи синфи шашўм мебошад. 


Рецензии