Китоби Хиштхона. Одинаев Зикриддин Точиддинович

                Одинаев Зикриддин Точиддинович
 
                Касон бархўранд аз чавонию бахт,
                Ки бар зердастон нагиранд сахт.
               
                Саъдї




Подполковники хизмати назорати маводи нашъаовар Одинаев Зикриддин Тољиддинович17 декабри соли 1966 дар дењаи Хиштхонаи ноњияи Ашт ба дунё омадааст.

Соли 1984  мактаби миёнаи № 13-и ба номи К.Хуљандии дењаи Хиштхонаро хатм намудааст.

Аз соли 1985 то соли 1987 дар сафи Ќуввањои Мусаллањи Иттињоди Шуравї хизмат намудааст.

Соли 1987 то соли 1995 дар соњањои гуногуни хољагии ќишлоќ фаъолият намудааст.

Аз соли 1995 то соли 2000 дар Донишгохи Давлатии Миллии Тољикистон ба номи В.И.Ленин факултаи њуќуќшиносї тањсил кардааст.

Аз соли 2001 фаъолияти мењнатиашро ба њайси нозир–навбатдори ќисми оперативї–навбатдории Раёсати Агентї дар вилояти Суѓд оѓоз карда минбаъд дар вазифањои нозир, нозири калон, сардори зершуъба, муовини сардори Шуъба фаъолият намудааст.
Аз соли 2012 то соли 2014 дар вазифаи муовини сардори Шуъбаи байниноњиявии минтаќаи Зарафшон фаъолият намудааст.

Моњи октябри соли 2014 бо Фармоиши Директори Агентї ба вазифаи сардори нозири калон оиди кор бо њайати шахсии Раёсати Агентии назорати маводи нашъаовари назди Президенти ЉТ дар вилояти Суѓд таъин шуда то айни њол дар ин вазифа фаъолият намуда истодааст.

Барои хизматњои пурмањсул бо якчанд медалњои АНМН, рањматномањо, ифтихорномањои раиси вилояти Суѓд, тўњфањои хотиравї ва пулї ќадрдонї карда шудааст.
Оилидор, соњиби чор фарзанд мебошад.


Рецензии