Китоби Хиштхона. Азизматзода Хуршед

                Азизматзода Хуршед

 
                Касе, к-ў ба дониш тавонгар бувад,
                Ба  гуфтору кирдор бехтар бувад.

               
                Носири Хисрав




  Азизматзода Хуршед 09 декабри соли 1983 дар  дењаи Хиштхонаи но;ияи Ашт таваллуд шудааст.

Соли 1990 ба мактаби миёнаи №19 ша;ри Ху;анд ба синфи як дохил шуда, соли 2000 литсейи №1 ша;ри ;;р;онтеппаро хатм намудааст.

Соли 2000 ба ш;ъбаи р;зонаи факултаи ;у;у;шиносии Донишго;и Давлатии Миллии То;икистон (;оло Донишго;и Миллии То;икистон) дохил шуда, соли 2005 онро бо ихтисоси ;у;у;шинос, дипломи аъло (сурх) хатм кардааст.

Аз мо;и августи соли 2005 то мо;и январи соли 2007 дар Дастго;и Ш;рои адлияи ;ум;урии То;икистон дар вазифаи мутахассиси пешбари бахши суд;ои ;арбии Раёсати суд;о, кор кардааст.

Аз мо;и январи соли 2007 то мо;и апрели соли 2007 дар Дастго;и Суди Олии ;ум;урии То;икистон дар вазифаи сармутахассиси ш;ъбаи ;амъбасткун; ва расондани ёрии амал; ба суд;ои поён; фаъолият дошт.

Аз мо;и апрели соли 2007 то мо;и апрели соли 2009 дар Дастго;и Суди Олии ;ум;урии То;икистон дар вазифаи сардори ш;ъбаи зинаи кассатсион; ва назорат; бо парванда;ои граждан; ва ;иноят; кор кардааст.

Аз мо;и арпели соли 2009 то мо;и апрели соли 2010 дар вазифаи кором;з-судя дар Дастго;и Ш;рои адлияи ;ум;урии То;икистон фаъолият намудааст.

Аз мо;и майи соли 2010 то мо;и октябри соли 2015 дар вазифаи судяи суди но;ияи Шо;мансури ша;ри Душанбе кор кардаааст.

Аз мо;и октябри соли 2015  ин;ониб дар вазифаи судяи суди ша;ри Душанбе фаъолият дорад.
 
Хамсараш – Имомова (Исоматова) Мавлуда Маъруфовна, соли таваллудаш 1988;

Духтараш – Имомова Ша;ноза Хуршедовна, соли таваллудаш 2007, хонандаи синфи 2,
мактаби миёнаи №55 ша;ри Душанбе;

Духтараш -Имомова Нушофарин Хуршедовна, соли таваллудаш 2010;

Писараш -Имомов Бахтиёр Хуршедович, соли таваллудаш 2012.
 

               


Рецензии