Знiмок року-2022 - репортаж

Цього разу славетна культурна подія в Одесі перевершила всі очікування.
На виставку "Знімок року- 2022" зібралися численні журналісти, арт-експерти, фахові фотографи та аматори, представники інших професій. Блискучо організована та сфокусована на відкритті нових імен у фотографії, ця традиційна виставка щороку притягує увагу одеситів та гостей міста.
В активі одеського міського клубу фотографів "Фотон-2" є перемоги й номінації в конкурсах, а також численні згадки в ЗМІ. Підтримуючи високу репутацію в творчих колах України, ця подія стає фокусом уваги богеми та громадськості завдяки правильному балансові між роботами профі та аматорів, яскравим стилістичним та естетичним рішенням.
Чудовим є те, що значна кількість фотографів, які подавалися на "Знімок року", надали зробили блискучу кар'єру та заявили про себе на світовому рівні.
Фотографія студійна та репортажна, географічні знахідки та культурні відкриття, соціальний та філософський виміри мистецтва - всі вони були представлені на конкурсі цьогоріч. Важко було журі визначитися з переможцями, тож і відзнак було достатньо. Кожен з переможців отримав фірмову медаль, грамоту, цінні призи, а головне - наснагу для подальших звершень.
Вийшовши на новий рівень, ця добра традиція вже ніколи не збавлятиме обертів.

Марина Чиянова


Рецензии