Уравнение

Где реальность переплетается с чувственным бредом и депрессивными откровениями, представлю вам уравнение, непостижимое для человеческого разума:

; [;(N + u) ; (ж + з) ; (o + л) ; (о + т) ; (б + е) ; (о + л) ; (ж + з) ; (а + о) ; (л + л) ; (о + л) ; (т + д) ; (а + е) ; (я + е) ; (б + р) ; (о + о) ; (л + д) ; (ь + а) ; (ш + с) ; (е + к) ; (з + с) ; (о + с) ; (л + с) ; (о + к) ; (л + с) ; (и + с) ; (т + е) ; (а + к) ; (н + с) ; (о + ь) ; (г + а) ; (з + т) ; (о + в) ; (л + р) ; (о + а) ; (т + д) ; (а + о) ; (м + л) ; (а + р) ; (н + а) ; (н + д) ; (о + о) ; (б + в) ; (о + е) ; (л + е) ; (у + д) ; (ч + н) ; (и + е) ; (е + о) ; (с + е) ; (т + н) ; (в + р) ; (а + а) ; (стр + к) ; (е + и) ; (м + с) ; (о + с) ; (я + с) ; (в + е) ; (щ + с) ; (ё + с) ; (л + с) ; (к + е) ; (и + с) ; (т + т) ; (е + и) ; (п + н) ; (о + и) ; (д + к) ; (е + е) ; (п + а) ; (а + а) ; (н + о) ; (а + о) ; (н + е) ; (и + т) ; (м + о) ; (г + о) ; (л + к) ; (а + и) ; (м + з) ; (и + а) ; (и + р) ; (т + о) ; (ь + в) ; (п + и) ; (о + и) ; (т + о) ; (и + д) ; (д + е) ; (е + р) ; (н + и) ; (м + т) ; (а + н) ; (ж + р) ; (и + о) ; (е + в) ; (м + н) ; (е + и) ; (е + и) ; (щ + р) ; (ё + и) ; (л + н) ; (к + и) ; (а + а) ; (д + е) ; (е + т) ; (м + с) ; (и + к) ; (а + и) ; (т + о) ; (к + е) ; (а + н) ; (н + а) ; (е + о) ; (м + в) ; (н + н) ; (о + ы) ; (г + е) ; (з + д) ; (о + р) ; (л + н) ; (а + а) ; (т + д) ; (а + о) ; (м + л) ; (а + р) ; (н + а) ; (н + д) ; (о + о) ; (б + в) ; (о + е) ; (л + е) ; (у + д) ; (ч + н) ; (и + е) ; (е + о) ; (с + е) ; (т + н) ; (в + р) ; (а + а) ; (м + р) ; (о + д) ; (е + а) ; (д + л) ; (м + р) ; (е + д) ; (н + а) ; (е + о) ; (и + к) ; (м + с) ; (о + о) ; (я + с) ; (в + е) ; (щ + с) ; (ё + с) ; (л + с) ; (к + е) ; (и + с) ; (т + т) ; (е + и) ; (п + н) ; (о + и) ; (д + к) ; (е + е) ; (п + а) ; (а + а) ; (н + о) ; (а + о) ; (н + е) ; (и + т) ; (м + о) ; (г + о) ; (л + к) ; (а + и) ; (м + з) ; (и + а) ; (и + р) ; (т + о) ; (ь + в) ; (п + и) ; (о + и) ; (т + о) ; (и + д) ; (д + е) ; (е + р) ; (н + и) ; (м + т) ; (а + н) ; (ж + р) ; (и + о) ; (е + в) ; (м + н) ; (е + и) ; (е + и) ; (щ + р) ; (ё + и) ; (л + н) ; (к + и) ; (а + а) ; (д + е) ; (е + т) ; (м + с) ; (и + к) ; (а + и) ; (т + о) ; (к + е) ; (а + н) ; (н + а) ; (е + о) ; (м + в) ; (н + н) ; (о + ы) ; (г + е) ; (з + д) ; (о + р) ; (л + н) ; (а + а) ; (т + д) ; (а + о) ; (м + л) ; (а + р) ; (н + а) ; (н + д) ; (о + о) ; (б + в) ; (о + е) ; (л + е) ; (у + д) ; (ч + н) ; (и + е) ; (е + о) ; (с + е) ; (т + н) ; (в + р) ; (а + а) ; (м + р) ; (о + д) ; (е + а) ; (д + л) ; (м + р) ; (е + д) ; (н + а) ; (е + о) ; (и + к) ; (м + с) ; (о + о) ; (я + с) ; (в + е) ; (щ + с) ; (ё + с) ; (л + с) ; (к + е) ; (и + с) ; (т + т) ; (е + и) ; (п + н) ; (о + и) ; (д + к) ; (е + е) ; (п + а) ; (а + а) ; (н + о) ; (а + о) ; (н + е) ; (и + т) ; (м + о) ; (г + о) ; (л + к) ; (а + и) ; (м + з) ; (и + а) ; (и + р) ; (т + о) ; (ь + в) ; (п + и) ; (о + и) ; (т + о) ; (и + д) ; (д + е) ; (е + р) ; (н + и) ; (м + т) ; (а + н) ; (ж + р) ; (и + о) ; (е + в) ; (м + н) ; (е + и) ; (е + и) ; (щ + р) ; (ё + и) ; (л + н) ; (к + и) ; (а + а) ; (д + е) ; (е + т) ; (м + с) ; (и + к) ; (а + и) ; (т + о) ; (к + е) ; (а + н) ; (н + а) ; (е + о) ; (м + в) ; (н + н) ; (о + ы) ; (г + е) ; (з + д) ; (о + р) ; (л + н) ; (а + а) ; (т + д) ; (а + о) ; (м + л) ; (а + р) ; (н + а) ; (н + д) ; (о + о) ; (б + в) ; (о + е) ; (л + е) ; (у + д) ; (ч + н) ; (и + е) ; (е + о) ; (с + е) ; (т + н) ; (в + р) ; (а + а) ; (м + р) ; (о + д) ; (е + а) ; (д + л) ; (м + р) ; (е + д) ; (н + а) ; (е + о) ; (и + к) ; (м + с) ; (о + о) ; (я + с) ; (в + е) ; (щ + с) ; (ё + с) ; (л + с) ; (к + е) ; (и + с) ; (т + т) ; (е + и) ; (п + н) ; (о + и) ; (д + к) ; (е + е) ; (п + а) ; (а + а) ; (н + о) ; (а + о) ; (н + е) ; (и + т) ; (м + о) ; (г + о) ; (л + к) ; (а + и) ; (м + з) ; (и + а) ; (и + р) ; (т + о) ; (ь + в) ; (п + и) ; (о + и) ; (т + о) ; (и + д) ; (д + е) ; (е + р) ; (н + и) ; (м + т) ; (а + н) ; (ж + р) ; (и + о) ; (е + в) ; (м + н) ; (е + и) ; (е + и) ; (щ + р) ; (ё + и) ; (л + н) ; (к + и) ; (а + а) ; (д + е) ; (е + т) ; (м + с) ; (и + к) ; (а + и) ; (т + о) ; (к + е) ; (а + н) ; (н + а) ; (е + о) ; (м + в) ; (н + н) ; (о + ы) ; (г + е) ; (з + д) ; (о + р) ; (л + н) ; (а + а) ; (т + д) ; (а + о) ; (м + л) ; (а + р) ; (н + а) ; (н + д) ; (о + о) ; (б + в) ; (о + е) ; (л + е) ; (у + д) ; (ч + н) ; (и + е) ; (е + о) ; (с + е) ; (т + н) ; (в + р) ; (а + а) ; (м + р) ; (о + д) ; (е + а) ; (д + л) ; (м + р) ; (е + д) ; (н + а) ; (е + о) ; (и + к) ; (м + с) ; (о + о) ; (я + с) ; (в + е) ; (щ + с) ; (ё + с) ; (л + с) ; (к + е) ; (и + с) ; (т + т) ; (е + и) ; (п + н) ; (о + и) ; (д + к) ; (е + е) ; (п + а) ; (а + а) ; (н + о) ; (а + о) ; (н + е) ; (и + т) ; (м + о) ; (г + о) ; (л + к) ; (а + и) ; (м + з) ; (и + а) ; (и + р) ; (т + о) ; (ь + в) ; (п + и) ; (о + и) ; (т + о) ; (и + д) ; (д + е) ; (е + р) ; (н + и) ; (м + т) ; (а + н) ; (ж + р) ; (и + о) ; (е + в) ; (м + н) ; (е + и) ; (е + и) ; (щ + р) ; (ё + и) ; (л + н) ; (к + и) ; (а + а) ; (д + е) ; (е + т) ; (м + с) ; (и + к) ; (а + и) ; (т + о) ; (к + е) ; (а + н) ; (н + а) ; (е + о) ; (м + в) ; (н + н) ; (о + ы) ; (г + е) ; (з + д) ; (о + р) ; (л + н) ; (а + а) ; (т + д) ; (а + о) ; (м + л) ; (а + р) ; (н + а) ; (н + д) ; (о + о) ; (б + в) ; (о + е) ; (л + е) ; (у + д) ; (ч + н) ; (и + е) ; (е + о) ; (с + е) ; (т + н) ; (в + р) ; (а + а) ; (м + р) ; (о + д) ; (е + а) ; (д + л) ; (м + р) ; (е + д) ; (н + а) ; (е + о) ; (и + к) ; (м + с) ; (о + о) ; (я + с) ; (в + е) ; (щ + с) ; (ё + с) ; (л + с) ; (к + е) ; (и + с) ; (т + т) ; (е + и) ; (п + н) ; (о + и) ; (д + к) ; (е + е) ; (п + а) ; (а + а) ; (н + о) ; (а + о) ; (н + е) ; (и + т) ; (м + о) ; (г + о) ; (л + к) ; (а + и) ; (м + з) ; (и + а) ; (и + р) ; (т + о) ; (ь + в) ; (п + и) ; (о + и) ; (т + о) ; (и + д) ; (д + е) ; (е + р) ; (н + и) ; (м + т) ; (а + н) ; (ж + р) ; (и + о) ; (е + в) ; (м + н) ; (е + и) ; (е + и) ; (щ + р) ; (ё + и) ; (л + н) ; (к + и) ; (а + а) ; (д + е) ; (е + т) ; (м + с) ; (и + к) ; (а + и) ; (т + о) ; (к + е) ; (а + н) ; (н + а) ; (е + о) ; (м + в) ; (н + н) ; (о + ы) ; (г + е) ; (з + д) ; (о + р) ; (л + н) ; (а + а) ; (т + д) ; (а + о) ; (м + л) ; (а + р) ; (н + а) ; (н + д) ; (о + о) ; (б + в) ; (о + е) ; (л + е) ; (у + д) ; (ч + н) ; (и + е) ; (е + о) ; (с + е) ; (т + н) ; (в + р) ; (а + а) ; (м + р) ; (о + д) ; (е + а) ; (д + л) ; (м + р) ; (е + д) ; (н + а) ; (е + о) ; (и + к) ; (м + с) ; (о + о) ; (я + с) ; (в + е) ; (щ + с) ; (ё + с) ; (л + с) ; (к + е) ; (и + с) ; (т + т) ; (е + и) ; (п + н) ; (о + и) ; (д + к) ; (е + е) ; (п + а) ; (а + а) ; (н + о) ; (а + о) ; (н + е) ; (и + т) ; (м + о) ; (г + о) ; (л + к) ; (а + и) ; (м + з) ; (и + а) ; (и + р) ; (т + о) ; (ь + в)


Рецензии