Не эпилог Not an epilogue

                Not an epilogue

       The whole world is discussing today (28.06.2023) what happened in Russia these days?
       It's all quite simple. «Putin's Blacklist» revealed the following: the thief and bandit in the law, Evgeny Prigozhin, «dealt a blow» to the Chekist and President of the Russian Federation, Putin, near the Kremlin in Moscow. Putin himself did not personally attend the incident. Another private gang, Putin's «Kadyrovtsy» soldiers, got stuck at a traffic light near Rostov-on-Don, while all the others, under the oath of «little green men, » were enjoying tea in their bunkers. Instead of Putin, President Alexander Lukashenko of Belarus appeared at the scene.
       In the end, Prigozhin publicly «brought Putin down» (made him kneel). For this, Prigozhin will still be killed. Such are the rules among criminals.They «cheered up»!

           To be continued...
               

                Не эпилог

       Весь мир сегодня (28.06.2023) обсуждает - что же случилось в эти дни в России?
       Всё банально просто. «Чёрный список Путина» обнажил следующее: вор и бандит в законе Евгений Пригожин «назначил стрелку» чекисту и по совместительству Президенту РФ Путину возле Кремля в Москве. Путин на стрелку лично не явился. Другая частная банда - солдаты Путина «кадыровцы», застряли на светофоре под Ростовом на Дону, а все остальные под присягой «зелёные человечки» распивали чай в своих блиндажах. На стрелку вместо Путина явился Президент Белоруссии Александр Лукашенко.
       В итоге Пригожин публично «опустил Путина» (поставил на колени). За это Пригожина всё равно убьют. Таковы правила среди бандитов. Они «взбодрились»!

                Продолжение следует...



       Записано по страницам газет, журналов, тик-токов, твиттеров и всякой
       другой сливной глобальной информационной клоаки. ОсО МэШаГэШаУднМГу,
       остров Буян, царство славного Салтана, 28.06.2023.


Рецензии