О тонко-завуалированных диверсиях!

МОЙ КОММЕНТАРИЙ НА «Ю-Тьюбе» ), ПОД ИНТЕРВЬЮ ВЫСТУПЛЕНИЕМ ДОЦЕНТА ДНУ Василия Шевцова ОТ 16.09.23 г. https://www.youtube.com/watch?v=myX9qjpkqNA&list=TL...Q&index=1 , ПОД НАЗВАНИЕМ: Творець Всесвіту. Деміург Украі;ни. Небесний Єрусалим. Менора у Києві. Розп'яття на шиї (Частина 2.

(Видео проецируется на украинском языке, и соответственно мой комментарий также построен на украиском языковом синтезе).
=========


@aleksandrkushnir971 1 секунду назад
Хочеться додати до світоглядних висловлень шановного вченого-ракетника (доцента ДНУ) Василя Шевцова кілька Логосних уточнень!

Може шановний доцент ДНУ й безсумнівний дока в техно-ракетній галузі, але треба обережно апелювати тими Єзотерично-Містичними аспектами, які впродовж століть підступно-тонко навязувалися в ментальне поле суспільства як начебто приналежні до САКРАЛІЗОВАНОЇ сутності Єгрегорного поля Загально-Словянських Пращурів! Мається на увазі постійно-вживане шановним доцентом такого Антагонічного вислову для Тео-сюзеренності Словянського Духо-майорату як слово-визначення "ДЕМІУРГ"!

Цей підступний термін був нав'язаний в Словянське Єрг-поле масонськими (Чорними!) езотериками 18-19 століть, які опиралися на Чужинські містичні формули, почерпнуті з новомодних на тоді латино-сакських та Середньоазійських (Пакістан, Бангладеш) фонемо-поєднань (суржиків)! Особливо такі "Нововведення" широко-настійливо культивувалися в Словянське усвідомленя з боку Чорних містиків Блававтською, Гурджієвим (а ще Реріхами) та іншими, які нібито опиралися на посвяту їх для такої місії в Словянському осередку з боку Азіатських Махатм (начеб-то як ведо-санскритського Авторитет-направлення, але такого терміну як "Деміург" в санскритських текстах ніде не зустрічається)!

Ця термінологія насправді походить від підступної синтезації Давньогрецьких й асірійсько-культових фонемо-компонент, які насправді завуальовано семантизують собою введеня в Словянську свідомість Синтезного звеличеня Демонських Ерг-сукупностей!

...ТОМУ, "Мукачево-Логос" ПОПЕРЕДЖАЄ ВСІХ ПРО ПРИСУТНЮ ПОЛІФОННУ ДИВЕРСІЮ ПІД СМИСЛОВИМ КАРКАСОМ ДАНОГО ТЕРМІНУ - "Деміург"!

Тільки вслухайтесь-но в складові частини цього слова!
Наприклад кореневий "ДЕМо-" вже сам по собі свідчить про себе як Ерг-польова "Деморалізація" Містичної тотожності самого Розуму Адепта, який необачно вживає ці звукові проекції!
Адже компонента "ДЕ-", завжди позиціонує себе у всіх логічно-смислових параметрах як протилежність "Моно-Єдності" (звідси й визначення "Де-Моно")!

Друга частина-компонента "-УРГ", має в собі пам*ятно-приховане походження з Древньо-Шумерського й Біблійного континууму (з якого Тврець завбачливо вивів Авраама!). - як скупченя містичних збоченців-чародіїв з міста під назвою "УР", до якого прилучається типове Русино-Закарпатське лексичне закінченя "-Ги" (як тотожне українському "Га" або "Ніби")! ...Й отже в загальному звучанні маємо підкинутий нам масоно-містиками 19 ст. Тайно-Сакралізований поклик з ПОКЛАДАННЯМ на "Демонські Сили" що походять з древнього міста-Магів "Ура-ніби"!

ШАНОВНІ СЛОВЯНИ!
ТРЕБА ДУЖЕ ОБАЧНО ВЖИВАТИ ТЕ, ЩО ІСКОННО НЕ СПОВІДУВАЛОСЯ ДАВНЬО-ЦЕРКОВНИМИ ТРАДИЦІЯМИ НАШИХ ХРИСТИЯНСЬКИХ ПРЕДКІВ Й КОЗАКІВ, - А ПРИЙШЛИ ДО НАС ЯК "Тонка Диверсія" В НАШЕ МІСТИЧНЕ СПРИЙНЯТТЯ (для продовження нами Реанімаційної Живучості Темних Сил)!

З повагою "Саша-Мукачево" й сайти: http://proza.ru/avtor/sashamukachevo , та: www.blogger.com/blogger.g?blogID=4742410997127739282 , й: cont.ws/jr/https92sasha від 18.09.23., 20:35.

(Перенесено с Блогера: https://mukachevoblogspot.blogspot.com/ ).


Рецензии