TAKK V R DUSJ

               
                Eller
                (Universets store stillhet)

« All galskap har sin egen logikk »
William Shakespeares.

Kapittel 1. SENOVA GJENNOMGANG

M;nen hang stor og blek stille p; den svarte himmelen, og det s; ut til at alt var fra toppen av frosne tr;r til en skjelvende lang sti langs den svarte vannflaten
lyser fra innsiden med et merkelig lys s; spennende for sjelen og samtidig skremmende med sin kulde og fremmedhet.

 - Har du h;rt at Ruslan Nikiforovich er gal? – Sa en ung jente, han ligger p; ryggen p; et luktende h;y, vender seg til den unge fyren som ligger ved siden av henne - Han tenner en brann om natten p; bredden av Volga og mumler noe der inn I himmelen. Han sender signaler ut i verdensrommet, n;yaktig, helt sikkert, det er slik alle i landsbyen sier at han ble helt gal av ensomhet med mannen sin.
- S; hva, - Fyren var sint, - Kanskje han bare varmer opp slik.
- Ja, han varmer opp som en sjaman p; kysten og ser helt inn p; nattehimmelen som om han leter etter noe der, han fanget en gj;k, det var det som skjedde med ham. - Jenta sa kategorisk.
“La Masha fortelle deg alle slags landsby tull,” Og fyren vendte seg bort fra sin samtalepartner.
- N; er det p; tide at noens hode bl;ser. - Stille sa han som om han selv svarte p; sine hemmelige tanker.
Og den ene, etter litt stillhet, endret plutselig samtaleemnet.
– Kan du forestille deg ; synge hvis du gikk i krig? – Masha sa, og s; gjennomtenkt ut i ;pningen av taket p; den stjerneklare h;sthimmelen.
– S; hva? Og han ville g;... Hva er det neste? – Fyren snudde det frekke ansiktet sitt til et rullesteinbesittende h;y ved siden av seg, en fullverdig jente, med en bluse spredt over brystet, uten bh. Men Masha, ikke ta hensyn til ham
 med et merkelig uttrykk i ansiktet s; hun ogs; med et ublindt blikk inn i ;pningen, der kalde stjerner alle sammen l; p; ryggen, og fortsatte ; tenke tankefullt i det fri. Det blonde h;ret hennes ble spredt p; t;rt gress rundt hodet hennes, og skapte en merkelig glorie som, kombinert med hvite avrundede skuldre, gjorde henne b;de attraktiv og stygg p; samme tid.
– Vel? Hva spurte du om? Jeg h;rer, – spurte fyren tilbake, tygger et suger;r, ser hardt p; kj;resten sin.
– Tell det, og du ville bli drept og deretter begravet som en helt! – sa jenta plutselig, uten ; ta ;ynene fra stjernene og uten ; snu hodet.
– Masha, er du virkelig ?! – fyren bulket ;ynene og kvalt. Han spyttet til og med ut et suger;r og hevet – med et rykk, uten ; forst; hvordan han skulle svare p; slike uttalelser.
– Og hva? Det er Nataha fra gaten v;r: Vaska Garshin ble gravlagt, s; selv kadetter fra maskingev;r p; saluttkirkeg;rden ble skutt. Og hun, som enken etter en helt, ble betalt syv millioner. Leder for distriktet overrakte selv medaljen til Vaskin, og alt er n; med hensyn til henne i bygda. Hvem vil si noe imot?
Jenta snudde hodet mot fyren, ;ynene hennes syntes ; lyse I et merkelig indre lys og fortsatte begeistret.
– Og hvem var Vanka f;r han signerte kontrakten? Hvem er Natasha? Naken kjeltring, som alle lo av. Og han gikk til krig – begynte umiddelbart ; sende penger hjem til hundretusener! De steg mye, de kj;pte til og med en brukt utenlandsk bil. Og som de drepte, s; betalte veldig millioner. Og hun respekterer ogs; enken og hele familien: n; har hun allerede kj;pt en leilighet i bydelssenteret, og huset er reparert « fra og til »!
– Du tispe helt brandy! – det virket som en annen andre – og en fyr for slike ord med kikkertsikte ville kutte kj;resten i kjeven.
– Ja, jeg sp;ker s; mye. Jeg tuller, synger, hva gj;r du?! Trodde du virkelig at jeg trenger syv millioner hvis de dreper deg? – tok seg selv som en jente, og pr;vde ; myke opp inntrykkene av de hemmelige tankene hennes som ble uttalt h;yt.
– Og s; b;rer du en slik j;vla ting? – han hoppet p; beina og begynte nerv;st ; ta p; seg jakken, rive den med en skarp bevegelse fra under hodet p; sin halvkledde kj;reste.
– Her er tispa du tenkte p;? Send meg I krig, hva? En feit kjerring ... Det betyr for meg ; r;tne i bakken, og for meg selv penger til en leilighet?
– Ja, ro deg ned, Petrush, sa: Jeg tuller s;nn. Bare for ; irritere deg. Kom hit, bli dum.
Og jenta, uten ; reise seg, trakk fyren ved beinet.
Han ;nsket ; trekke beinet, men jenta klamret seg tett til ham og begynte ; dra ham med kraft.
– G;, sier jeg, jeg er sint p; deg med vilje! Tross alt, n;r du er sint, er du varm!

Og hun, som en fyr, sank I n;rheten, dekket nakken med fulle hender, begynte ; lidenskapelig kysse p; leppene hennes.
– Du er dum, Petya, vi er ikke engang gift enn;! Du lover og lover alt, men du tar meg ikke med for ; gifte meg! S; jeg er sint p; deg, uh;flig. Jeg elsker deg, jeg elsker deg veldig h;yt!
Og hun begynte ; trekke av en jakke og skjorte fra en fyr, dusjing all sin tynne kropp med lidenskapelige kyss. Tilsynelatende skalv noe i fyrens sjel, han var litt svekket og var ikke s; ond som presset kj;resten bort fra ham... Og snart var han allerede presset hele kroppen hennes, og hun, risting med fulle hvite bryster, flittig fylt hele plassen med st;nn etterligne en brennende lidenskap.
 
Etter noen minutter l; begge, svette, p; h;yet og pr;vde ; trekke pusten. Han tok ut sigaretter og tente en sigarett, tenkte p; noe eget, og satte ringene med bl; r;yk i taket.
H;yloftet s; solid ut – en stor t;mmerkonstruksjon med et tak i midten som skilte taket med et visir fra jordgulvet. Hay ble lagret bare p; dette nettstedet som skiller den romslige strukturen. Tidligere, da kollektivbruket enn; ikke hadde falt fra hverandre, ble det brukt som kornlager, og n; ble det kj;pt ut av en lokal bonde Nikiforov og omgjort til ; lagre eventuell p;bel, og t;rt h;y for hester, at han holdt turister som kom til deres land for ; g;: ingen, men inntjening! Ingen sparer penger for ; ri sine bybarn p; en hest. Peter arbeidet for bonden: han passet p; to rolige s;vnige hester, og red p; dem alle. Noen ganger utnyttet han sin stilling og brukte en h;yloft til datoer med bruden sin. Men han pr;vde ; gj;re dette etter en arbeidsdag, siden hun skrek under sex, som Peter selv sa det, « med en gris undersk;ret ». Men uten dette skriket opplevde ikke den hvitbrystede fete kvinnen, som hun selv forklarte, orgasme med sex. Vel, hva du skal gj;re – alle har sine egne egenskaper! Dessuten ble Peter smigrende: se, de sier, for en okse jeg er, siden jeg bringer min kvinne til et slikt vanvidd!

Denne gangen var fyren I et rot. ;delagt over natten.
« Hva bar hun? H;rt nok og sett nok av alt! Nei, alt – m; klandres! » – han syntes ondt.  Og hvis han f;r denne merkelige samtalen med bruden begynte ; tenke p; familien og barna som en avgjort sak, s; begynte en stabil overbevisning etter i dag ; vokse i sjelen hans: « Urgently molt! ». Et ;r har g;tt siden hans demobilisering med den presserende milit;rtjenesten. Nektet, s; godt han kunne, ; signere en kontrakt. To ganger var han allerede innkalt til det milit;re vervingskontoret for alle slags forskjellige avklaringer: det ble f;lt at den neste delvise mobiliseringen av – definitivt ville v;re ham!
« Men bare, her er hvor du skal drenere ?! » – Jeg sorterte ut forskjellige alternativer i Peters hode. Han lever og lever som f;r. Men n;, tenker, kom mer og mer til den triste konklusjonen at det ikke var s; mye at det var alternativer. Det viste seg at de slett ikke er ... Hvor og hvem trenger det uten penger og tilkoblinger?! Til slektninger I Sibir? Vel, dette er ikke et alternativ – han forsto tydelig. I s; fall finner de og overgir seg enda raskere, desto n;rmere hvor de vil sende den.
« Kanskje i utlandet? » – lurte han p;. Men han kunne ikke spr;kene, og hadde ikke noe seri;st yrke.
« Men du m; fortsatt skylde! » – han bestemte seg bestemt. Sp;rsm;let var bare i ;n – alene eller med Nastya? Men etter dagens samtale f;lte han en viss endring i hum;ret hennes. Uansett hvordan hun gjemte ham bak sine varme kyss, fanget han noen viktige endringer I oppf;rselen hennes med sitt dype instinkt. Hva som p;virket hennes – forsto han ikke. Og p; grunn av hans troverdighet og uerfarenhet kunne han rett og slett ikke forst;. Men det skjedde tydeligvis noe med henne.
« Ok, tiden vil sette alt p; sin plass! » – han pr;vde ; roe seg ned.
Men samtidig forstod han med bondesinnet at det ikke var tid. Og hvis han finner seg hvor bruden hans er s; vedvarende sendt, vil han aldri se denne himmelen, vil ikke f;le lukten av h;y og vil ikke dyppe et frekt ansikt I de varme elastiske brystene til kj;resten sin.
« Hva skal jeg gj;re n; ?! » – Peter led slike tanker, l; ved siden av en stille venn, la h;nden under hodet og f;lte koaguleringen av t;rt gress med hodet. Han slapp gr; spon av sigarettr;yk inn i m;rket som, stigende h;yere, forsvant helt ;verst p; – der gr; brett skapte f;lelsen av to store h;ndflater av en usynlig skapning, komplisert av huset. Som om beskyttelse mot omverdenen ligger p; et h;y lagt ut for t;rking, to menneskelige halvnakne kropper. S; mange ... og s; forskjellige!
 
Og Nastya tenkte p; noe helt annet. Det skjedde I g;r, og hun visste ikke hva hun skulle gj;re n;. Men hun f;lte plutselig at i hjertet hennes n; er det absolutt ingen plass for Petits brudgom…
Det handler om – i deres lokale mobber, Borka Bull. Da hun fortsatt var en veldig jente-adolester i de lavere karakterene til – videreg;ende elever, ledet av lederen hennes Borky, skremte alle p; landsbyskolen deres. L;rere hvisket p; l;rerrommet om disse p;blene, uten ; vite hvordan de skulle finne regjeringen p; Bull Fight.
Denne frykten og maktesl;sheten til l;rerne ble overf;rt til alle p; skolen. Og ; v;re en p;virkelig jente, Nastya, som s; en sunn aggressiv videreg;ende elev Borku, s; p; ham fra bunnen av med hjertet iskaldt. Og han la selvf;lgelig ikke engang merke til denne sm;lige ten;ringsgutten.

Dypt om natten, allerede liggende i barnesengen, forestilte hun seg denne aggressivt sunne fyren naken – mens han klemmer henne tett med hendene. Hun svettet og v;knet om morgenen med et s;rt hode.
S; fant hun ut at han ble fengslet og gitt en anstendig periode: hele landsbyen snakket om dette…
Det s; ut til at alt allerede var i en fjern fortid, men for noen dager siden s; hun ham igjen, og returnerte til landsbyen deres – som gikk gjennom fengsler og krig. Det var ikke lenger en sterk fyr, men en sunn mann, som ondskap og makt hang fra, og Nastinos jentete hjerte tilstoppet med fornyet kraft.
Hun m


Рецензии