Явно не лошадиная сила

Явно не кінська сила

  Жіноча врода - яка загадкова та таємнича сила.  Навіть незважаючи на сучасний макіяж, вона не зникла, а  помножила свою силу!

 І найважливіше, на відміну від автомобіля, любов до якого,  вимірюється в кінських силах, жіноча врода залишилася сиротою - без одиниці виміру.

 Зауважу, що йдеться про природну вроду, як у народі кажуть – від бога, а не від кількості доларів.

 Як виміряти справжню вроду, і чи потрібно її виміряти?
І саме зараз у нашому чудовому і штучному часі, справжня краса і любов потрібні всім людям без винятку, як Джерело Натхнення, як Віра в бога, як символ чогось непорушного і вічного.
 
 Зрозуміло, здавалося б, що її, чим більше, то краще.  Але не все так просто: заздрість, насильство, самотність – вічні супутники краси.
  І заперечувати зовсім  безглуздо, що жіноча врода -  це сама загадкова та велична Сила.
  Так ось,  містом йшли дві дівчини і що цікаво, з природною  вродою, до речі, брюнетки з трохи помітним макіяжем, та й одяг, взуття та статність фігури - давали чоловікам  нездоланну силу: непристойно довго,  затримувати свій погляд.

 Ось, уявіть собі, явно не кінська сила.


Clearly not horse power


 Women's beauty is a mysterious and mysterious force.  Even despite tоhe modern make-up, she did not disappear, but multiplied her strength!
 And most importantly, unlike a car, love for which is measured in horsepower, female beauty remained an orphan - without a unit of measurement.


 I note that it is about natural beauty, as the people say - from God, and not from the number of dollars.


 How to measure true beauty, and should it be measured?
And right now in our wonderful and artificial time, real beauty and love are needed by all people without exception, as a source of inspiration, as faith in God, as a symbol of something that is ineffable and eternal.
 Of course, it would seem that the more the better.  But not everything is so simple: envy, violence, loneliness are eternal companions of beauty.

 And it is completely pointless to deny that female beauty is the most mysterious and majestic Power.

 So, two girls were walking through the city and what is interesting with their natural beauty, by the way, brunettes with a little visible makeup, and clothes, shoes and solid figure - gave men an insurmountable power: to hold their gaze for an obscenely long time, woman's beauty.
 Here, imagine, clearly not horse power.

 Очевидно не конски сили


 Женската красота е тайнствена и мистериозна сила.  Дори въпреки модерния грим, тя не изчезна, а умножи силата си!


 И най-важното, за разлика от колата, любовта към която се измерва в конски сили, женската красота остана сираче - без мерна единица.

 Отбелязвам, че става дума за естествена красота, както казва народът - от Бога, а не от доларите.  Очевидно не конски сили.
 
 Как се измерва истинската красота и трябва ли да се измерва?

 Разбира 6И точно сега, в нашето прекрасно и изкуствено време, истинската красота и любов са необходими на всички хора без изключение, като източник на вдъхновение, като вяра в Бога, като символ на нещо неизразимо и вечно., изглежда, че колкото повече, толкова по-добре.  Но не всичко е толкова просто: завистта, насилието, самотата са вечни спътници на красотата.
 И е напълно безсмислено да се отрича, че женската красота е най-тайнствената и величествена сила.
 И така, две момичета се разхождаха из града и което е интересно с естествената им красота, между другото, брюнетки с леко забележим грим и дрехи, обувки и фигура - дадоха на мъжете непреодолима сила: да задържат погледа си неприлично дълго време, върху красотата на жената.
 Тук, представете си, явно не конски сили.

Явно не лошадиная сила
 
Женская красота – загадочная и таинственная сила.  Даже несмотря на современный макияж, она не  исчезла, а приумножила свою силу!

 А самое главное, в отличие от автомобиля, любовь к которому измеряется в лошадиных силах, женская красота осталась сиротой – без единицы измерения.

 Замечу, что речь идет о природной красоте, как говорится в народе – от Бога, а не от количества долларов.

 Как измерить истинную красоту и нужно ли ее измерять?

И именно сейчас, в наше чудесное и искусственное время, настоящая красота и любовь нужны всем людям без исключения, как источник вдохновения, как вера в Бога, как символ чего-то неизреченного и вечного.

 Конечно, казалось бы, чем больше, тем лучше.  Но не все так просто: зависть, насилие, одиночество – вечные спутники красоты.

 И совершенно бессмысленно отрицать, что женская красота – самая загадочная и величественная Сила.


 Итак, по городу шли две девушки и, что интересно, своей природной красотой, кстати, брюнетки с небольшим видимым макияжем, а одежда, обувь и  фигурка - давали мужчинам непреодолимую силу: задерживать взгляд на неприлично  долгое время.

 Здесь, представьте себе, явно не лошадиная сила.


Рецензии