Ледi намбе ван

Перші леді не завжди були жіночками з інтелектом, але вбирались завжди по піску останньої моди, їли недорогу скумбрію і розставляли кляклі на неймовірну ширину. Й хоча до шпагату їм завжди було далеко, бо не  старались надто - будемо об'єктивні в цьому щемливому питаннячку - вони все одно були першими. Але...

Не завжди відомо, хто кого першим обрав першою - бо все могло статись якраз навпаки - перша була першою й до першого, тоді як останній міг би стати першим тільки з останньою...

Взагалі, питання про першу леді мені видається по - фройдівськи певним сексуальним збоченням - як і питання про цноту дівочу - а чи перша вона взагалі. Чи не друга, третя, сорок дев'ята... В такому трактуванні варто було б чесно заявляти - сорок друга леді у безхмарно білому вбранні була присутня зі стотридцятим у пожмаканому смокінгу на прийомі на честь... і далі по апокрифам.

Залишимо ці болючі для фешн-індустрії питання цій самій індустрії - хай самі вигрібають з того денця, на яке опускають усіх інших, хто не в темі. Це взагалі -  гідний усіх пісателів на теми моди, френчів, луків, силіконових срак, сльозливих кілограм сала на щоках та вигляду без макіяжу - нічим не ароматизований заробіток.

Повернемось до перших. Вони іноді стають і останніми...


Рецензии