Студентськi байки

Багато хто чув про явище, яке відбувається на третьому курсі медичного факультету

 Студенти шукають у себе всі можливі й неможливі захворювання. Не хотілося б називати це іпохондрією, адже дійсно завжди є чого остерігатися, і людство з часом здоровішим не стає.

Не стає воно й більш обачиливим. Цікаво, а чому про "штрафофобію" студентів-юристів не складають таких легенд?

Прояви, в залежності від місця проживання, можуть бути різними.

До прикладу, остерігатися купувати неякісний одяг, адже його наявність заважає знайомитись з видатними лекторами, серед яких є письменники та науковці. Упущена вигода - це майже штраф, між іншим.

Захоплено читати інструкцію до кулера для води, намагаючись проасоціювати його з відомими нормативно-правовими актами про захист довкілля.

Знаючи, де саме розташовані камери відеоспостереження і усвідомлюючи, що там все одно нечасто прибирають і можна через щось перечепитися, щоразу знаходити нові замінники традиційним пейоративним та інвективним термінам. До замінників нормальних грубих лексем можуть входити імена героїв комп'ютерних ігор, назви екзопланет та астероїдів, архітектурні, інженерні терміни, імена близькосхідних царів тощо...

14 лютого сховати під костюм дисклеймер...

І так далі)


Чи було те, що в процесі навчання ви собі забороняли і це виявилося слушним рішенням?


Рецензии