Дружеский огонь 2

    Продолжение  нужное исключительно для того, что бы опубликовать фото из разрушенной украинской ракетой квартиры на противоположную сторону улицы. Вот куда метили украинские ракетчики, но промазали.

      "Майдан". Классический. Украинский. Когда внизу - бунт, посредине - политика, а вверху - коррупция. Политики, пришедшие к власти на волне Майдана на десятилетия, ввергли страну в политический и правовой хаос, конфликт и войну, бедность, депопуляцию и десуверенизацию, сохранили "коррупционные" достижения предшественников; практически уничтожили перспективы построение правого Государства и объединённого, благополучного Общества.

Ну а это коментарии запорожских патриоток опубликованные в городских сайтах.

Юлія Собакар:
Їх не треба ненавідіти, їм на всі віки поки живе людство на цій землі треба ставити такі питання: сережки в вухах ваших бл.....дей з Бучі чи Ірпеня, а може з Маріуполя? Мода на українські труси вже пройшла чи ще обсираєте? Пралка з електрочайником ще є чи згоріла разом з хатою? А взагалі в майбутньому якщо чуємо адін народ то одразу стріляти в сторону звуку, і буде так на всі покоління і віки, амінь, прости Господи мене грішну.

Олена Володимирівна:
Ненавиджу цих потвор! Ненавиджу! Знищити всіх від малого до старого! Країна гній!
Не-на-вид-жу!!!!!!

Римма Трахтман:
Юлія Собакар путлер очень постарался, чтоб это не было правдой

Sergio Iwo Nachbar:
Я бачу Запоріжжя повністю беззахисне, але що дізнався з новин- майже навпроти цього будинку стоїть богоугодне "завєдєніє", яке й досі працює і платить данину москві. Це такий стан умислу "насєлєнія", чи спланований захід?

Лика Бокше:
якась страшна лотерея. Господи ,допоможи ...

Tetyana Bila Chupryna:
Співчуття родинам загиблих. Тримайся, моє Запоріжжя.

Volodimir Makiyenko:
Ненависть повинна спонукати до знищення агресора, а хто не може це робити зі зброєю повинен допомагати тим хто може…

Виталий Злюк:
І що це в них було? Черговий "штаб азова" чи "центр принятия решений"? Уйобки кончені блдь...

Ольга Плечун:
І я ненавиджу..виродків.
І так люблю рідне місто, так люблю

Евгений Наталья Присяжный:
я не здогадувалася, що можу тааак їх ненавидіти.

Виталий Стукало:
Тварі(((

Lara Kioseva:
До пекла підуть до сьомого коліна! Ненавиджу!!!

Наталия Жулькина:
Тварюки прокляті на віка!

Vladimir Chop:
А між тим я вважаю, що всі російські нацисти повинні бути знищені.


Світлана Шалаєва:
Важливо, щоб ніколи не забули, як забули надовго злочини московії за кілька століть.

Ясколка Олена:
Падлюки! Не вистачає слів

Elizabeth Bykovets
Кляті потвори

Ольга Домбровская:
Плачу і ненавиджу водночас.

Надежда Иванченко:
Щирі співчуття...   

Виктория Фуст:
Тварюки

Alina Islyamova:
Де взяти сили-силенної витримати?

Татьяна Калинина:
Спрацює бумераг !
 
Золотаревський Дмитро:
Це ж пам;ятка архітектури?

Светлана Басанец:
Роман, а чи немає фото собору? Він також зруйнований?


Рецензии