Правила прохождения медицинского осмотра

Правила прохождения медицинского осмотра

Дорогие товарищи!
Просим Вас с уважением и серьёзностью отнестись к медицинскому осмотру.
После получения карты вы проходите всех докторов в любом порядке. Мужчинам к гинекологу не надо!
Заходите в кабинеты без верхней одежды по одному. Не шуметь!
Для снятия ЭКГ ложитесь на кушетку на спину. После прохождения всех специалистов, сдачи анализов и ЭКГ карта сдаётся туда же, где её брали.
Спасибо за понимание! Желаем здоровья!


Тиббий кўрикдан ўтиш коидалари

Хурматли ўртоклар!
Сиздан тиббий кўрикка хурмат ва жиддийлик билан муносабатда бўлишингизни сўраймиз.
Картани олганингиздан сўнг, сиз барча шифокорлардан исталган тартибда ўтасиз. Эркаклар гинекологга мурожаат килишлари шарт емас!
Офисларга бирма-бир ташки кийимсиз киринг. Илтимос шовкин килманг!
Сизга ЭКГ килиш учун оркангизга  ётинг. Барча мутахассислардан, тестлардан ва ЭКГдан ўтгандан сўнг, карта олинган жойга топширилади.
Этиборингиз учун рахмат! Сизга сихат-саломатлик тилаймиз!

Коидахои гузаронидани муоинаи чисмони

Дустони азиз!
Аз Шумо хохиш менамоем, ки ба муоинаи тиббй бо эхтиром ва чиддй муносибат Кунед.
Пас аз гирифтани корт, шумо хамаи духтуронро бо тартиби дилхох мегузаронед. Мардон ба гинеколог ниез надоранд!
Як-як ба утокхои корй бе либоси берунй равед. Садо нест!
БАРОИ ХОРИЧ КАРДАНИ ЭКГ, дар диван ба пушт хобед. Пас аз гузаштани хамаи мутахассисон, гузаронидани санчишхо ва ЭКГ, корт ба хамон чое, ки гирифта шуда буд, супорида мешавад.
Ташаккур барои фахмиш! Саломат бошед!

Медициналык кароодон этуу  эрежелери

Урматтуу жолдоштор!
Медициналык кароого урмат-сый жана олуттуу мамиле жасоону суранабыз.
Картаны алгандан кийин, бардык дарыгерлерди каалаган тартипте этэсуз.
Эркектер гинекологго кереги жок!
Бир-бирден сырткы кийими жок кабинеттерге кириниз. Ызы-чуу кылба!
ЭКГны кетируу учун диванга чалканызга жатыныз. Бардык адистерден отуп, анализдерден жана ЭКГдан эткэндэн кийин карта алынган жерге тапшырылат.
Тушунгонунуз учун рахмат! Ден соолук каалайбыз!


Рецензии