Вытрезвитель. Drunk tank vytrezvitel. A work of th

Вытрезвитель. Drunk tank (vytrezvitel). A work of the East-Republican fine internet-art.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . О. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . _______________. . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . ./ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . ---------------. . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . |. . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . |. . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . ---------------. . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . ./////\\\\\\ . . . . . . . . . . . . . . . . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . ./ . . .| . . . \. . . . . . . . . . . . . . . .  .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . /. .|. .| . .|. . \. . . . . . . . . . . . . . .  .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . ./ . .|. .| . .|. . . \. . . . . . . . . . . . . .  .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . /. . .|  .| . .|. . . . \. . . . . . . . . . . . .  .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . .| . . |. . .| . |. . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . |. . . . |. . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . .O . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. .\.------ . . |. -------/-. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. ./. . . . . . . |. . . . . . \-. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . =========|\. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . ______________. . |. \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ..
. . . |. . . . . . . . . . . . . |. . |. . \. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. . . . . . . . . . . . . |. . |. . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. . . . . . . . . . . . . |. . |. . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. . . . . . . . . . . . . |. . |. . . |. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . |. . . . . . . . . . . . . |. . |. . . .| . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

16 марта 2024 г. 21:27
March 16, 2024  03:22

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ---------/\ . . . . .    /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . /. .\sky.  /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . /.. a .\. . /
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. /--------\/


{ 3492.
MMMCDLXIII.

Vladimir Zalessky Internet-bibliotheca. Интернет-библиотека Владимира Залесского.}


Рецензии