А збочення нiколи не буваэ одним!

Під час демонстрації стояла жінка з плакатом:

«Слава богу, Я — лесбіянка!"…
Демонстрація віри…
Демонстрація сили…
Демонстрація демонів…

А збочення ніколи не буває одним!
Психіатрія завжди різноманітна і багатолика!




Книга не пропагує вживання наркотиків, психотропних речовин або будь-яких інших заборонених речовин. Автор категорично засуджує виробництво, поширення, вживання, рекламу і пропаганду заборонених речовин. Наркотики-це погано!


«Данная книга является художественным произведением, не пропагандирует и не призывает к употреблению наркотиков, алкоголя и сигарет. Книга содержит изобразительные описания противоправных действий, но такие описания являются художественным, образным, и творческим замыслом, не являются призывом к совершению запрещенных действий. Автор осуждает употребление наркотиков, алкоголя и сигарет. Пожалуйста, обратитесь к врачу для получения помощи и борьбы с зависимостью.»

Дана книга є художнім твором, не пропагує і не закликає до вживання наркотиків, алкоголю і сигарет. Книга містить образотворчі описи протиправних дій, але такі описи є художнім, образним, і творчим задумом, не є закликом до вчинення заборонених дій. Автор засуджує вживання наркотиків, алкоголю та сигарет. Будь ласка, зверніться до лікаря для отримання допомоги та боротьби із залежністю.»


Рецензии