Это всё только в твоей голове! с

Это всё – только в твоей голове! (с)

- Мільйони років? Будь ласка, забирайте
до нашої ери? І бажано, щоби в світлових роках? – о , да, це по нашій часті!
Вам яку обгортку: Викопну, Аксіс-Мунді, Первісне Ніщо - а потім Вжуххх!
- а іще є вибір?
- Ну конєчно! Можемо завернути в бездоганну красиву
Циклічність Цивілізацій… - По Варгу? – Ні по Варгу – це більше космологія на Землі, а за вашою думкою – це більше по Лавкрафту.
- Перепрошую, продовжуйте! – Дякуємо.
- Система «Світ» по Артуру Кларку – все в одному, а також цивілізаційний підхід та марксистське бачення історії – для вас, в одному комплекті!
- А щось катастрофічне, з катаклізмами без впливу людей?
- Ви про Космогонію? – Звісно є! Здається, Вас цікавить щось в цьому роді? – Так. – Ну тоді на вибір є окремі варіанти дизайну…
- Я розумію, що ви стараєтеся та й Останнж те , що мені треба, але можна прохання?
- ?
- По-1-е) вкладіть все це в таємну упаковку, да – з начинко, в обгортці, із віхами зовнщіншього дизайну… - Гаразд, - Продовжують уважно слухати.
По-2-е) щоби Земля тільки пожинала наслідки і все мало не-земне походження. Ніяких заворух з вулканами, викидами, війнами. Спочатку і основне – Космогінічне, а вже потім – удобний варіант розвитку, рандомний чи з інтуїтивним підлаштовуваннням, там: всяке як наслідок космічного. От так. – Вони все ще слухають
І по-3-є) Це основне, даже єслі вам забрикнеться початок і причину катастрофи по-землянські оформити.
Так от: будь ласка, дайте нам романтичності, видовищності, ліричності – щоби було прозово, фільмографічно, щоби - душевно! Звісно, все буде залежати від розкладів психік, виховання, прагнень, пошуків, бачення.
Ну, Я все.
- Ми Вас зрозуміли. Все буде підготовлено і пристосовано під вас.

- Шеврон, Прокидайся!
- Чого?
- Бо Якщо не прокинешся, Я вдінуся і буду скучною, а твій ранок буде не настільки екстравагантним – як хотілося. Давай, створюй спогади, відкривай вічика, повертайся до мене!

Дихання Бе-Моль оголювало. Це через її прохолодні злегка вологі поцілунки: по ключицям, ореолам, сонячному сплетінню, по плечам, рукам, пальцям кистів, животу – поцілунки сканували мене всеосяжно, ранкові і холоднуваті до гусячої шкіри, приємні – наче вологий стетоскоп з присоскою.
От вона і відкрилася моїм очам – в довгій чоловічій сорочці з шевронами і там, і сям.
Моя рука мимоходом потягнулася до пульту, ввімкнув кнопку - і автоматичні жалюзі відкрилися, показуючи нам затишні куточки Сум, осяяні палким липневим сонцем.
 
2024-05-02

(с) Боря Розеткин, Шпион-диетолог


Рецензии