Лыст до Зои

Прывит Зоя. Як справы. Я пышу тоби лыста на компутери. Я зараз працюю у сильради у нашому колгоспи и в нас тут е компутир. На компутери нэма украинськых литэр и я пышу тоби росийською бо на компутери нема на клавитури украинськых литэр. Клавитура цэ таки кнопкы и на кожний з ных е литэра. На кожний кнопци е одна нэнаша литэра и одна наша алэ росийська а украинськых нема зовсим. Я вжэ повернувся з армии та пишов працюваты у колгосп зразу тракторыстом як и ранише а потим мэнэ голова колгоспу запытав кым я був у армии а я видповив що пысарем и печятал на машынке у штаби и голова запросыв мэнэ бути його сэкрэтарэм на компутери. Я вже гарно освоив компутер. Зараз я пышу тоби лыста у тэкстовому рэдактори Мультиэдит. Я пышу часто лысты. Я ще пышу накладни та усиляки  звиты. А як у тэбэ жыття. Ты нэ дочекалась мэнэ  з армии та поихала у мисто и знайшла соби иншого парубка мени про цэ сказав  Мыкола колы я повернувся з армии и мы бухалы усим сэлом а тэбэ нэ було. Я запытав у Мыколы а дэ Зойка а вин видповив що поихала у мисто вчитыся на санитарку и зустрила там иншого хлопця котрый будэ хирургом. Що трапылось навищо вин тоби. Ты паскуда Зойка бо ты мэнэ кынула. Ты нэ памьятаеш як я кохав тэбэ. И навить зараз я дужэ тэбэ кохаю. Я сплю и бачу тэбэ Зоя як я тэбэ кохаю. А ты курва и погана дивчына тому що покынула такого парубка як я. Та за мною уси дивкы зараз бигають и нэ тильки у сэли а й у райцэнтри. А я кохаю тилькы тэбэ. Я зараз пышу тоби лыста а колы напышу то прийдэ студэнт з твого миста и по интэрнэту видишлэ лыста твоему хирургу а той щоб нэ чытав його а виддав тоби бо я пышу интимни рэчи цей лыст особыстый и мае видношэння тилькы до тэбэ и до мэнэ. Ты тильки нэ смийся з мого лыста. Ты у мисти навчылася уму та розуму и зараз ты освичэна дивчына а я як був йолопом так тэлэпнэм и лышывся. Алэ  як бачыш я потроху вывчив росийську мову. Ось е така литэра ы цэ наша и. А ще е литэра э цэ наша е. А ще е литэра ё цэ дужэ добра литэра ии выкорыстовують замисть ьо або йо. Алэ у ных нэма декилька нашых литэр и я навить нэ можу напысаты якых бо их нэма.  Нэма нашои литэры котра пышеться як ихня э тильки навпакы. Алэ можно корыстуватысь нэнашою литэрою i алэ цэ трэба довго колупатысь та натыскаты занадто багато кнопок а я ще нэ зовсим вмию хоч и добрэ граю на баяни и пальци в мэнэ спрытни. А щэ нема i з двома крапкамы. Ты вже побачила що я старано пышу тоби лыста и пышу багато ы та э там дэ трэба на слух бо мэни подобаеться пысати ци литэры и ты прочитаешь лыста мов вухамы коли я балакаю до тэбэ словамы. Ты знаешь росийську добришэ и тоби нэспидручно будэ чытаты украинськи слова як росийськи тому я и пышу цэ а не це як то трэба та лыста а нэ листа як то по украинськи  трэба бо пышу росийською и их литэрамы. Литэры по росийськи буквы. Та ты цэ знаеш бо ты вжэ освичэна дивчина и твий хлопэць хирург. Ты падла и курва ты кынула мэнэ ты падлюка сука и брыдка змия. Щоб ты сказылася жаба и лайно бо ти не дочекалась мене з армии а я кохав тебе я кохаю тебе дуже люблю тебе я люблю тебе сука бридка жаба курва я кохаю я прыиду у мисто та вбйю хирурга я визьму сокиру и вбйю тебе и твого хирурга а якщо вин тебе лапае то я  вбйю хирурга и тебе вбйю и хирурга твого я в армии навчився прыйомам кунфу и карате и я визьму сокиру сука падла курва ****ь ***** ***соска ***** вин трахае тэбэ твий хирург тоби прыемно колы вин трахае тэбэ тоби кращэ ниж зи мною. Так чи ни. Вбйю сука вбйю тэбэ та твого хахаля твого сраного йобаря вбйю сокырою хирурга пидараса ты нэ дочекалася сука ти мене не дочекалася и я вбйю тебе та твого бовдура хирурга йобаного у рота я сам виебу його у рота и тебе виебу у рота та в гузно виебу вас удвох курва дурепа. Сука я кохаю сука я кохаю у мэнэ твоя фотка я у армии усим давав дывытысь уси казалы гарна дивчина та заздрылы а ты погана дивчина ты курва курва курва я вбйю тебе та твого хирурга так так так сокырою сокырою сокирою у лоба та виебу у рота тебе та твого хирурга сука падла жаба змия ты з глузду зйихала та чи ты сказылася кишечка моя мыла моя лапунэчка золотко мое кисонька ластивка соняшна ты моя як я кохаю тэбэ крыхитко моя ласкава моя нижна я кохаю кохаю тэбэ я прыиду у мисто и мы зустринэмось та я поцилую тебе прытулю до себе лагидно крыхитко моя. В мэнэ з очей сльозы ллються. Я кохаю тебе, люба. Зоя я прыиду. Чекай на мене, крыхитко.
А хирурга твого вбйю. Зрозумила падла.

Палко цилую твои дивочи вуста

Твий Ивасык Тарасюк.
19.10.2001 
с.Млынци 
колгосп имэни Нэстора Махна.


Рецензии
На это произведение написано 14 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.