Салат по-грецьки своiми руками

"Віра, що зрушує гори"

* * *

   Не додавав тільки маслини та тофу, бо не купив. Порізав овочі на грецький манер, додав кропу, заправив соняшниковою олією, додав сметани... О! То зовсім інша справа! Тепер салат як салат, є що їсти, - тепер за вуха не відірвеш.

   Уплів цілу мисяку, потім зробив собі чашку зеленого чаю, зробив пару будербродів з маслом та ікрою мойви, - і отепер почуваюся людиною, яка смачно і ситно поїла. Не тільки ситно, але і смачно.

   В тій піцерії таки дійсно не вміють готувати, я і то краще за них готую. Дешево, і з душею. Але, щоби навіть отак кожен день харчуватися - треба мати гроші. Займатися бізнесом, та заробляти.

   Чекаю на свої замовлення... У Києві замовив кілька баклажок рідкого мила, по 5 літрів кожна. Відповіли, що завтра після обіду доставлять. Знайшов базу, де це саме мило у цих самих баклажках можна купувати ще дешевше, - але звісно, там треба купувати цілу партію баклажок, а не по одній. Але думаю, що мені найближчим часом вони не знадобляться: дай Боже ці продати тут, а коли переїду у інтернат - там і розгорнуся. А тут зроблю упір на продукти харчування довготривалого зберігання: якщо навіть не продам, то буде самому що їсти та пити. Але краще, аби продати вдалося, бо тоді зможу розширити асортимент, і побалувати себе ще чимось.

   Дай Боже.

05.09.2017, 10:51
Лібертус


Рецензии