Оскар Уайльд. Афоризмы 21 - 30

21. There is always something infinitely mean about other people's tragedies.
      Чужие несчастья всегда не столь серьёзны,  как свои.

22.  Public and private life are different things. They have different laws and move on different lines.
       Личная жизнь и общественная  — не одно и то же, у них разные правила и разные пути.

23. I have always been of opinion that a man who desires to get married should know either everything or nothing.
    Мне всегда казалось, что мужчина, задумавший жениться, обязан знать всё или ничего.

24. If a woman cannot make her mistakes charming she is only a female.
      Если женщина не умеет делать ошибки очаровательными, то она просто особь женского пола.

25. The world was made for men and not for women.
       Наш мир был сотворён для мужчин, а вовсе не для женщин.

26. It is always with the best intentions that the worst work is done.
      Лучшие намерения  всегда дают ещё худший  результат.

27.  If you wish to understand others you must intensify your own individualism.
       Чтобы понять других,  надо иметь побольше самомнения.

28.  Why do you talk so trivially about life? Because I think that life is far too important a thing ever to talk seriously about it.
       Почему ты всё упрощаешь, говоря о жизни?  Я думаю, что жизнь  не такая простая штука, чтобы говорить о ней серьёзно.

29. What a pity that in life we only get our lessons when they are of no use to us.
      Жизнь часто преподносит несвоевременные уроки.

30.  It is better to have a permanent income than to be fascinating.
       Лучше иметь постоянный доход, чем постоянные увлечения.


Рецензии